– Som en stor, stor seier

Publisert Sist oppdatert

Sir Alex Ferguson holdt sin ukentlige pressekonferanse like før klokka 13 fredag ettermiddag.

Her er hovedpunktene i det han sa før lørdagens kamp mot Sunderland.

Les også: – Vi glemmer det aldri

– Kagawa gjør det bra

– Vidic er tilbake mot Sunderland. Han er med i troppen, men Nani og Jonny Evans er ute. Evans er ute med lyskestrekken han pådro seg forrige uke. Chris Smalling gjorde det imidlertid bra i sitt innhopp mot City, sa Sir Alex.

– Når det gjelder Shinji Kagawa er han tilbake i trening og gjør det bra, la han til.

– Han kommer til å trene med førstelaget igjen mandag.

Manageren var selvsagt strålende fornøyd med å ha Vidic tilbake.

– Det er som en stor, stor seier å ha ham tilbake. Hans kvaliteter med hodet, hans krigerske evner og hans kvaliteter som kaptein er noe vi trenger. Vi håper at han har fått nok tid på comebacket sitt, og han kommer til å få sjansen. Forhåpentligvis går det bra. Jeg vet imidlertid ikke om han starter mot Sunderland. Han har bare spilt cirka 10 kamper de siste 12 månedene.

– De skuffet meg

Han bekreftet at han ikke har glemt Sunderland-fansens reaksjon etter siste seriekamp i fjor. Da jublet de vilt for Citys gull.

– Sunderland-fansens reaksjon da var skuffende, spesielt når man tenker på hvilke spillere vi har gitt dem de siste årene, som Evans og Simpson, spillere som hjalp dem til opprykk. Jeg tror ikke det var ondskapsfullt ment, men det var tøysete.

Han la til at han mente at Martin O´Neill ble fornærmet av en journalist forrige uke, da journalisten spurte om O´Neill fortsatt hadde troen på seg selv.

– Med tanke på hans karriere var det en fornærmelse, ja, sier Sir Alex.

Han var ellers godt fornøyd med sekspoengs-ledelsen i serien, og mener United har en god sjanse til å holde unna hvis de klarer å holde troppen skadefri. På spørsmål om han var for nett bak mål, for å hindre at ting kan kastes inn på banen, sa Sir Alex at han tvilte på effekten, og heller var for å bruke vakter for å stoppe den slags.

Powered by Labrador CMS