– Vi vil aldri glemme det

De som tror at kampen mot Sunderland bare er en helt vanlig fotballkamp, de må tro om igjen.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag tar United i mot Sunderland på Old Trafford. På papiret bør det kunne bli tre poeng, og basert på hva som ble sagt for et halvt år siden vil det i alle fall være et motivert United-lag som går på banen.

Det gjorde de veldig klart etter siste serierunde forrige sesong.

– Jeg er en vinner, begynte Sir Alex Ferguson.

– Da vi tapte ligaen til Leeds i 1992 så spurte Liverpool-fansen spillerne om autografer. Det var Giggs, Scholes, Neville og Beckham. Så rev Liverpool-fansen i stykker autografene rett foran ansiktene deres.

– Da sa jeg til dem: Husk denne dagen.

– Det sa jeg også til spillerne da Sunderland-fansen jublet for City (etter siste seriekamp forrige sesong). Husk denne dagen.

– Og vi vil aldri glemme det. Det lover jeg dere, sa Sir Alex på et arrangementet dagen etter at seriegullet var tapt i fjor.

Wayne Rooney skriver om akkurat det samme i sin nyeste biografi – der han beskriver tankene sine da gullet røk på overtid.

– Så ser jeg mot Sunderland-fansen. De holder på å le seg i hjel. De er hysteriske. Fordi vi tapte serien i siste minutt? Hvorfor bryr de seg sånn om oss?

– Så tenker jeg på å spille mot Sunderland neste sesong – å slå dem da.

Se en fin promovideo til Sunderland-kampen laget av Onkar Tambe her.

<iframe width=»542″ height=»315″ src=»http://www.youtube.com/embed/iD0D2wrEnN8″ frameborder=»0″ allowfullscreen></iframe>
Powered by Labrador CMS