Godt fornøyd SAF

Det var en svært tilfreds Sir Alex som så spillerne sine løfte Vodacom Challenge Cup-troféet etter finaleseieren over Kaizer Chiefs. Hans eneste bekymring var hvordan den enorme pokalen skulle få plass på flyet!

Publisert Sist oppdatert

"Det er bestandig moro å vinne troféer, og dette er et veldig flott trofé; men jeg er ikke helt sikker på hvordan vi skal klare å få det hjem," kommenterte han med et flir.

Manageren gledet seg ellers over det han mente var en godt gjennomført kamp, og spesielt ivret han etter å dele ut konfekt til lagets yngre spillere.

"De yngre gjorde sin del," sa han til MUTV. "Tom Cleverley gjorde det veldig bra. Han er en fin fotballspiller, en Manchester United-type som ønsker å ha ballkontakt hele tiden.

"Fraizer (Campbell) er en konstant trussel med sin store fart, og det var godt for ham å få seg en scoring. Og så synes jeg at både Rodrigo (Possebon) og Craig (Cathcart) gjorde det bra. Craig var riktignok innblandet i et par misforståelser ved gjennomspill i første omgang. Høyden her (ca. 1300 meter over havet) gjør at ballen flyr avgårde litt raskere enn normalt, noe han fikk erfare ved et par tilfeller. Men bortsett fra det gjorde han en god innsats. I likhet med Rodrigo gjorde han mye fornuftig med ballen, så jeg tror de har sjansen (til å slå igjennom).

På vei til flyplassen for å dra videre til Nigeria, passet manageren på å gi noen rosende ord til alle som har bidratt til at årets Vodacom-turnering ble en så stor suksess for alle involverte parter:

"All organisering har vært førsteklasses. Atmosfæren på arenaene har vært fantastisk – fansen så virkelig ut til å storkose seg. Tempoet i kampene har vært høyt, noe som har bidratt til å bringe spillernes fysiske tilstand opp på rett nivå.

"Med andre ord – det kan deles ut massevis av plusspoeng, og jeg mener at der er mange positive aspekter ved sørafrikansk fotball," sa en godt fornøyd Sir Alex.

Kilde: ManUtd.com

Powered by Labrador CMS