Kagawa forventer tøff motstand

Men tror på suksess mot nedrykkstruede Sunderland.

Publisert Sist oppdatert

Shinji Kagawa var i startoppstillingen da Manchester United vant komfortabelt 4-0 hjemme mot Norwich forrige helg da Ryan Giggs fikk sin managerdebut. Men mer imponerende var kanskje Sunderlands brakseier over Cardiff – i tillegg til svært gode resultater mot tittelkandidatene Chelsea og Manchester City.

– Sunderland har vært i veldig god form i det siste. Det er imponerende at de vant og spilte uavgjort borte mot Chelsea og City – to ekstremt tøffe kamper, sa han til United Review ifølge ManUtd.com.

Playmakeren forventer naturligvis tøff motstand fra laget som kjemper mot nedrykk, men har en liten idé om hvordan United skal gjøre det mot The Black Cats.

– De er i god form til tross for tabellposisjonen, og siden de kjemper for livet vet vi at de vil gi alt for å få et nytt godt resultat i dag. Vi må klargjøre oss for det. Vi vet at det alltid er tøft å spille mot lag som har et slikt klart mål.

– Norwich-kampen var heller ikke enkel, men vi gjorde livet enkelt ved å score det første målet og kjørte på etter det. Det er viktig å score det første målet i dag også. Om vi får det første målet tidlig, kan vi spille komfortabelt videre. Atmosfæren på Old Trafford når vi scorer gir spillerne alltid en ekstra boost.

Powered by Labrador CMS