– Han imponerer hver gang

Sebastian Larsson mener Lindelöf vil bli stor i United.

Publisert Sist oppdatert

– Manchester United gleder seg over å fortelle at vi har nådd enighet med Benfica om en overgang for Victor Lindelöf, så lenge han består legesjekken, får internasjonal klarering og den personlige kontrakten underskrives. Ytterligere kommentarer kommer etter at overgangen er fullført, var gladmeldingen fra Manchester United lørdag kveld.

Sommervinduets første signering er et faktum og Mourinho fortsetter å bygge sitt lag.

Hvis vi tolker overgangsaktivitetene riktig har portugiseren nå endelig fått stopperduoen han ønsket seg, nå som Lindelöf er bekreftet.

LES OGSÅ: Prisen bekreftet

Lindelöf er i skrivende stund på landslagsoppdrag og i den anledning har lagkamerat Sebastian Larsson uttalt seg om overgangen.

Skryter av sin lagkamerat: Sebastian Larsson.

– Det er umulig å se forbi kvalitetene hans. Han har virkelig fått sitt gjennombrudd og gjort det eksepsjonelt bra både for klubb og landslag. Jeg har blitt imponert hver gang jeg har spilt med han, sa Larsson til The Sun.

Larsson, som til daglig spiller i Sunderland, viser til at Lindelöf allerede er en veldig viktig spiller for Sverige, til tross for at han bare er 22 år.

– (…) Dette viser modenhet. Ikke bare har han kvaliteter på banen, men mentalt er han rolig og fornuftig. Han er en ydmyk fyr med en stor fremtid foran seg.

Larsson tror heller ikke det vil være noe problem for Lindelöf å finne sin plass i United-garderoben stappfull av stjernespillere.

– Ingen kommer til å betvile hans kvaliteter. Han beholder føttene godt plantet på jorden. Så lenge han får litt tid til å tilpasse seg nivået i Premier League vil han bli en suksess for Manchester United, avslutter Larsson.

Powered by Labrador CMS