–  Ståplasser på vei til Old Trafford

United jobber hardt for å få på plass safe standing.

Publisert Sist oppdatert

Daily Mails United-journalist, Mike Keegan, skriver mandag at United nå skal gjennomføre en omfattende og detaljert undersøkelse rundt safe standing – og at de har vært i direkte samtaler med Tottenham og Wolverhampton – som allerede har implementert dette på sine arenaer.

United har hele tiden vært åpen for å innføre områder hvor supporterne lovlig kan stå, og tittelen på Daily Mail-saken er at «dette er på vei».

Det var lenge ulovlig med dette på engelske Premier League-arenaer, men en nylig endring i reglene sikrer at United kan gjøre denne endringen.

Safe standing på Old Trafford, som er Englands største klubbarena, vil selvsagt innebære et historisk skifte på arenaen– etter at ståplasser ble fjernet etter Hillsborough-tragedien i 1989.

Saken sier imidlertid ingenting om når dette faktisk kan komme til å skje – utover at ting altså skjer i kulissene.

– Det vil bedre sikkerheten

MUST, Den største og uavhengige interesseorganisasjonen til United-fans, har lenge vært positive.

– Vi er sikre på at det vil bedre atmosfæren, både på Old Trafford og andre Premier League-arenaer, og gi en mye bedre kampopplevelse for supporterne, sa Duncan Drasdo til United-Supporteren.

SUPPORTERSJEF: Duncan Drasdo.

– «Safe standing» vil også forbedre sikkerheten for supporterne. Og for den fansen som fremdeles ønsker å sitte, vil kampopp­levelsen også bli bedre ettersom de da slipper å ha fans stående foran seg siden «safe standing» vil være avgrenset til en bestemt tribunedel der alle står.

Les alt hva Drasdo sier om safe standing her.

Powered by Labrador CMS