Ryktesaker, uke 40

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 4. oktober

23.20: ESPNs Barcelona-korrespondent Moi Llorens skriver at katalanerne venter at United vil ringe dem angående Ousmane Dembélé mandag.

23.05: Fabrizio Romano skriver at AS Roma er «ett steg unna» å signere Chris Smalling. Midtstopperen skal selv ha bedt styret i United om å bli solgt til klubben fra gladiatorbyen.

22.30: Fått med deg dette?

Alex Telles og Edinson Cavani har begge fått «here we go» fra Fabrizio Romano.

21.15: Mike McGrath i The Telegraph skriver at Southampton ønsker seg Brandon Williams på lån. De skal ha henvendt seg til United for å låne backen ut sesong.

17.30: Som om ikke Solskjær versus Mourinho og storkamp på Old Trafford byr på nok dramatikk, virker det som om vi også går mot en slutt på overgangsvinduet som vil sende pulsen i taket for flere.

Nå melder ESPNs United-korrespondent James Robson at Edinson Cavani er i Manchester. Den medisinske sjekken vil snart finne sted. Han skriver også at Alex Telles er nære en overgang.

Deadlinde-day, altså førstkommende mandag, vil brukes på å signere en høyrekant, i all hovedsak Jadon Sancho.

17.25: Fabrizio Romano skriver også at United er nære en overgang for Alex Telles. Les saken her.

16.58: Motstridende Alex Telles-meldinger nå. Sky Sports-journalist Bryan Swanson skriver at United er i ferd med å fullføre en overgang for den brasilianske venstrebacken. Telles skal visstnok være klar for å underskrive en langtidsavtale med United, etter at han har bestått den medisinske testen. Ingenting er signert ennå.

15.26: Vitor Pinto, sjefredaktør i portugiske Record (her gjengitt av Sport Witness), skriver i en spalte søndag at Porto-president Pinto da Costa har bestemt seg for å beholde Alex Telles, og han har informert Porto-manageren om at Telles er tilgjengelig i de kommende kampene.

13.58: Gianluca Di Marzio melder om et nytt og siste bud på Chris Smalling fra Roma.

Budet skal være på 15 millioner euro (13,6 mill. pund), skriver han.

13.24: Sky Sports melder nå at United har lagt inn et nytt bud på Alex Telles – og det har allerede blitt avslått. Budet skal ha vært på 15,4 millioner pund, og Porto ønsker 22 millioner, skriver Sky.

10.52: Angående Facundo Pellistri-ryktene (ref. skriverier i går), så sier Fabrizio Romano at den potensielle overgangen ikke er i boks ennå:

08.54: En ung franskmann ved navn Willy Kambwala skal være på vei til United. Vi har skrevet mer om det i denne ukas notissak.

08.32: Spanske SPORT skriver at Ousmane Dembélé vet at han kommer til å få få sjanser under Ronald Koeman, og Barcelona skal være villige til å la ham dra – så lenge det er snakk om kjøp, eller et lån som gjøres om til en permanent overgang uansett.

Det høres ikke ut som noe som vil passe United så godt, men en skal vel aldri si aldri.

Både Liverpool og United fremstilles i artikkelen som interesserte i den 23 år gamle franskmannen.

00.54: United skal ha fortalt Alex Telles at de vil signere ham gratis neste sommer med mindre Porto senker kravende. Ole Gunnar Solskjær vil ha spilleren i dette overgangsvinduet. Det er The Mirror som skriver dette.

Lørdag 3. oktober

21.35: Edinson Cavani ser altså ut til å bli nestemann inn portene på Old Trafford. Du kan lese mer om saken her, men det virker som det muligens også er en annen angrepsspiller på vei inn. Facundo Pellistri har blitt nevnt her tidligere, men nå virker det som at interessen er stor for Peñarol-spilleren. United skal ha betalt utkjøpsklausulen på ti millioner euro ifølge Sebas Giovanelli (ikke god kjennskap til). Nå er det snakk om hvor mye angrepsspillerens rådgivere skal få. 

17.31: Edinson Cavanis kontrakt med PSG har gått ut og angrepsspilleren kan nå gå gratis til en annen klubb. Nå blir United nevnt som et mulig stoppested, og Rob Dawson i ESPN skriver at United nå aktivt jobber med å få til en avtale. Problemet er at Cavani krever for mye i lønn.

14.42: Vi tar med oss at Jadon Sancho ikke er Dortmund sin kamptropp mot Freibrug i dag. Ifølge Fredrik Filtvedt i Dagbladet er der på grunn av Uniteds interesse.

13.26: Fabrizio Romano skriver at United prøver å få Ousmane Démbélé på lån. Klubben har samtaler med både Barcelona og agenten til kantspilleren. Barcelona-manager Ronald Koeman har uttalt følgende om situasjonen:

– Fremtiden hans avhenger av hva han tenker. Jeg har ikke snakket med ham angående fremtiden. Vi får se hva som skjer.

12.54: Dette er jo egentlig ikke noe nytt, men United skal ifølge Sam Pilger ikke ha gitt opp Jadon Sancho. Alt av personlige betingelser er i boks. Nå er det opp til United å gi Dortmund et akseptabelt tilbud før overgangsvinduet stenger på mandag.

10.20: Kan Daniel James være på vei bort? Football Insider skriver at Leeds skal ha lagt inn et bud på rundt 25 millioner pund for waliseren. Klubbene skal ha hatt samtaler angående en låneavtale, men United skal ha takket nei til dette. Leeds sin hovedprioritering er å signere én kantspiller før overgangsvinduet stenger.

10.09: Ifølge Calciomercato (via Sport Witness) er Uniteds interesse for Facundo Pellistri seriøs. Det uruguayanske stjerneskuddet skal selv ha blitt enig med United om sine personlige betingelser, men klubben hans Peñarol har ikke gått med på å selge. Lyon skal også være interessert i den 18 år gamle spissen. Sesongen i Uruguay slutter i januar, og en eventuell overgang vil nok være mer sannsynlig på nyåret. 

Fredag 2. oktober

23.51: Det ser ut til at det blir Serie A-fotball på Diogo Dalot denne sesongen. Han flyr visstnok til Italia i morgen. Les mer i egen sak her.

22.41: Blir Portos Alex Telles United-spiller? Kilder tett på avtalen er stadig mer pessimistiske, skriver Jason Burt i Daily Telegraph, og ting bør nå skje fort.

United har i praksis en lørdagsdeadline på Telles, skriver Burt, fordi 27-åringen flyr til Brasil på søndag i forbindelse med VM-kvalifiseringskamper.

Porto prøver å få mer enn 20 millioner euro for venstrebacken, (18,1 mill pund i dagens kurs), og United har tilbudt litt mer enn halvparten av det, og er fast bestemte på at en ikke vil overbetale for en spiller i sitt siste kontraktsår.

21.33: Diogo Dalot er svært nær en låneovergang til AC Milan, skriver Di Marzio.

Fabrizio Romano følger opp like etterpå (og henviser også til Di Marzio), og skriver at United nå er åpne for å akseptere et vanlig lån uten kjøpsopsjon:

19.53: Ifølge Mark Ogden fra ESPN er Solskjær villig til å selge Daniel James for å bidra til et kjøp av Jadon Sancho – men styret er mer skeptiske.

Det skal være interesse fra Leeds (Ogden nevner en mulig overgangssum på 25 millioner pund), som ifølge Ogden fort kan gjøre et forsøk på å kjøpe waliseren før mandagens deadline, men styret (inkludert Ed Woodward) skal være skeptiske til signalene det sender ut å selge James etter bare ett år.

19.11: Milan og Roma kjemper om Diogo Dalot, skriver Fabrizio Romano, som ikke har så mye direkte nytt å melde her. Han melder at Milan fortsatt er i samtaler med United om høyrebacken, og at Roma spurte om å få ham som en del av Smalling-avtalen, og at samtaler pågår.

Romano med flere har tidligere skrevet at United helst ønsker å selge Dalot, og ikke å låne ham ut.

19.09: I notissaken har vi i dag to saker som kan være relevant å videreformidle her: For det første har Max Taylor har gått på lån, og for det andre har United bekreftet to akademisigneringer.

18.46: Guillem Balague videreformidler at Ramon Planes fra Barcelona avviser at det er forhandlinger med United om Ousmane Dembélé, før Balague påpeker at det er nyttig for United med historier om Dembélé for å legge press på Dortmund.

– United ønsker ikke å kjøpe ham. Barcelona ønsker ikke å låne ham bort.

14.50: Manchester United og Barcelona skal ha hatt konstruktive samtaler om Ousmane Dembele. Manchester United har tidligere vært interessert i et lån, men skal nå være villige til å by 50 millioner euro for Dembele. Barcelona ønsker mer, men begge parter skal være interessert i å få i stand en avtale, melder ESPN.

Også ESPN viser til at Paul Pogba skal ha ringt landsmannen for å overbevise ham om å komme til United.

13.30: Manchester United og Roma skal nærme seg enighet med tanke på en overgang for Chris Smalling. Roma skal ha kommet med en nytt bud på 16 millioner euro som United skal være beredt til å akseptere, skriver Fabrizio Romano.

Roma ønsker også å hente Diogo Dalot på lån, men United skal kun være villige til å la Dalot gå dersom det er snakk om salg.

13.10: Skal vi tro den spanske avisen Mundo Deportivo har Paul Pogba ringt landsmannen Ousmane Dembele for å overbevise ham om å komme til United. Pogba skal ha forklart at Dembele trolig vil få mer spilletid i United enn i Barcelona og at det vil styrke sjansene hans på det franske landslaget. 

12.55: Jadon Sancho kommer ikke til å presse Dortmund til å selge ham i dette vinduet, skriver Daily Mail. Sancho har vært Uniteds førstevalg i dette overgangsvinduet, men United begynner å få hastverk om en overgang skal bli gjennomført før fristen går ut mandag.

Det er ikke avisens faste United-kjenner Chris Wheeler som har skrevet saken.

09.30: Barcelona vil kreve at Manchester United tar hele lønnskostnaden om klubben henter Ousmane Dembele på lån, skriver The Sun. 

Dembele tjener angivelig 215.000 pund i uken skal vi tro The Sun, og lønnen til den 23 år gamle franskmannen kan bli et problem for United som har brent seg på høye lønninger til spillere som ikke har levert tidligere, melder avisen.

Saken er ikke skrevet av Neil Custis som er The Suns United-skribent.

Torsdag 1. oktober

23.28: Lokalavisa har meldt om at United prøver å hente Amad Traoré fra Atalanta, men det skal nå visstnok være enighet om at han skal på lån til Parma frem til neste sommer, så da ser det vel ikke ut til at han ender i United.

 

20.56: Luka Jovic kommer ikke til å forlate Real Madrid, skriver Fabrizio Romano. Han ble tilbudt til flere klubber (angivelig inkludert United).

20.24: Fra Uruguay meldes det om et United-forsøk på å hente den uruguyanske kantspilleren Facundo Pellistri. United tilbyr mer enn Lyon, og United er villige til å la 18-åringen bli i Peñarol frem til januar.

Andy Mitten skrev i juli at United følger med på Pellistri.

Vi kjenner ikke så godt til kildens troverdighet.

20.13: Fabrizio Romano skriver at Roma kommer til å legge inn et nytt bud på Chris Smalling i løpet av det neste døgnet. United ønsker ikke å låne ut Diogo Dalot som en del av avtalen, så Roma har bedt om å inkludere Timothy Fosu-Mensah i forhandlingene.

19.09: Gianluca Di Marzio skriver at Andreas Pereira har landet i Roma med et privatfly, og at han kommer til å gjennomgå den medisinske testen på fredag. Det har også blitt publisert bilder av Pereira med Lazio-skjerf, og vi har skrevet mer i denne saken.

Det er snakk om en låneovergang med kjøpsmulighet – men vi vet ikke helt sikkert alle detaljene rundt hvordan den avtalen blir – kanskje får vi mer klarhet i morgen?

16.54: Ingenting nytt, men ikke noe bud på Jadon Sancho i dag, hevder Jan Åge Fjørtoft, som også nevner at Sancho var tilbake i trening i dag. Sky Sports, som har en mann i Dortmund, skal for øvrig ha meldt at Sancho ikke var tilbake på trening.

14.50: Ikke noe nytt fra Fabrizio Romano, men fin oppsummering: Borussia Dortmund gir seg ikke før de får 120 millioner euro for Jadon Sancho, og Ousmane Dembélé er Manchester Uniteds backup-plan.

14.35: Sulten på mer nytt om Ousmane Dembélé? Vel, her er et kryptisk drypp. Spanske Cadena Ser spinner videre på rapportene om at franskmannen ønsker å bli værende i Barcelona. Ifølge radiokanalen gjøres det et forsøk på å overbevise Dembélé om å gå til United. Det gis imidlertid ingen konkrete opplysninger utover det. Med andre ord vanskelig å tolke hva det dreier seg om.

14.00: Ifølge Samuel Luckhurst i lokalavisen avslo Manchester United tidligere et bud for Chris Smalling fra Roma som inkluderte en låneavtale for Diogo Dalot. Nå skal italienerne ha kommet med et forbedret bud uten Dalot.

13.05: Barcelona-trener Ronald Koeman om situasjonen til Ousmane Dembélé:

12.25: Manchester United jobber med å hente Amad Traore fra Atalanta før overgangsvinduet stenger, melder Manchester Evening News. Det skal være forsiktig optimisme internt i klubben. 18-åringen har bare spilt 30 minutter i Serie A og skal ikke være et alternativ til Jadon Sancho.

10.55: Mye tyder på at Chris Smalling kan nærme seg en overgang til Roma. Også David Ornstein og Laurie Whitwell i The Athletic melder at partene nærmer seg enighet etter progresjon i forhandlingene onsdag. Bare detaljer skal gjenstå før overgangen er i boks.

07.35: Rapportene om Chris Smalling og Roma har pågått i hele sommer. Nå melder Fabrizio Romano at den italienske klubben endelig har kommet med et forbedret bud. Det skal være høyere enn 15 millioner euro og nære de 20 millionene Manchester United krever.

07.30: Det er ingen tvil om hvem det har vært blitt snakket mest om de siste 48 timene. Skal vi tro rapportene fra ulike hold pågår det nå forhandler om Ousmane Dembélé. Ifølge Fabrizio Romano avslo Dembélé tilbud fra Liverpool (lån) og Juventus (overgang) i juni. Lån skal som tidligere nevnt være mest aktuelt for United, mens Barcelona ønsker seg en permanent overgang.

00.50: Ny måned, nytt Alex Telles-rykte. Jason Burt i The Telegraph skriver at United og Porto fortsatt ikke har kommet til enighet om den brasilianske venstrebacken. Han har blitt fortalt at Uniteds bud ligger noe under Portos krav på 20 millioner euro.

Onsdag 30. september

23.25: Daily Star siterer The Athletics David Ornstein på at N’Golo Kanté sannsynligvis ikke forlater Chelsea dette overgangsvinduet, men hvis han gjør det, vil Old Trafford være en mulig destinasjon.

Grunnen er at han vil forbli i England, og at han er nær venn med Paul Pogba.

21.22: Constantin Eckner, som skriver for blant andre BBC, The Times og ESPN, forteller at Dortmund har gitt beskjed om at de ikke godtar bud under 120 millioner euro på Jadon Sancho, og at United ikke har bestemt seg for om de vil legge inn et nytt bud. Ifølge Eckner protesterer ikke Sancho på Dortmunds avgjørelse.

20.30: Guillem Balague skriver at United ikke har kommet med et tilbud til Barcelona for Ousmane Dembele, og at de heller ikke kommer til å gjøre det hvis de ikke får tak i Jadon Sancho.

19.30: United skal ha fått avslag på en låneavtale for Fiorentinas Federico Chiesa, ifølge Mike McGrath i The Telegraph. Italieneren skal være ansett som et alternativ dersom United ikke får tak i Jadon Sancho. Fiorentina skal visstnok bare være villig til å gi slipp på vingen på permanent basis, og Juventus skal være interesserte i å tilby nettopp dette.

18.13: Jadon Sancho skal ha bedt sine representanter gjøre det de kan for at United-overgangen går i orden, og avtalen kan muligens gjennomføres for 95 millioner pund. Opplysningene kommer fra The Sun, og det er ikke deres United-korrespondent Neil Custis som har saken. Dermed kan nok dette tas med en klype salt. Avisen mener at et eventuelt Sancho-kjøp åpner døren for at Daniel James kan forlate Old Trafford.

18.10: Manchester Evening News forstår det slik at ungguttene Di’Shon Bernard og Max Taylor er forventet å dra på utlån før overgangsvinduet stenger. United skal være lystne på å få flere av de faste U23-spillerne ut i seniorfotballen denne sesongen. Taylor skal være ønsket av Kidderminster Harriers i National League, nivået under League Two, mens Bernard skal være ønsket av klubber i både League One og League Two.

Ethan Laird og Arnau Puigmal kan også potensielt være utlånskandidater, men er forventet å bli i United denne sesongen.

18.00: Roma har gitt United et siste tilbud for Chris Smalling, ifølge Corriere dello Sport (via Daily Mail). Tilbudet gjelder visstnok til fredag. Hvis ikke United har takket ja innen den tid, må det italienske hovedstadslaget se seg nødt til å se etter andre kandidater.

17.45: Daily Star videreformidler en sak fra portugisiske O Jogo. Der står det at Uniteds åpningsbud på Alex Telles skal ha vært så lavt at Porto ikke gadd å svare. Det skal visstnok være snakk et tilbud på rundt 13 millioner euro. United forventes å returnere med et nytt tilbud.

17.00: Alt av papirer skal være underskrevet mellom United og Lazio i anledning overgangen til Andreas Pereira. Det skriver Fabrizio Romano. Daily Mail skriver for øvrig at brasilianeren flyr til Roma for å fullføre overgangen denne ettermiddagen.

Romano skriver også at Lazios byrival, Roma, gjør seg klare for å legge inn et nytt bud på Christopher Smalling i løpet av de neste to dagene, og at midtstopperen ønsker seg vekk fra United.

16.40: Fabrizio Romano skriver nå at Dortmund benekter at fraværet til Jadon Sancho har noe å gjøre med en eventuell United-overgang. Klubben vil visstnok ikke akseptere et bud på 90 eller 100 millioner euro, og at prisen ikke vil endre seg bare fordi det nærmer seg deadline day.

16.15: Jadon Sancho er ikke med Dortmund når de tar imot Bayern München i den tyske supercupen i kveld. Klubben hevder selv at dette skyldes en luftveisinfeksjon (ikke Covid-19).

Ifølge Fredrik Filtvedt i Dagbladet sier flere kilder at Sancho ikke skal være syk, men forsøker å presse gjennom en overgang til Manchester United. Det skal ha pågått samtaler mellom klubbene siden mandag, men uten at de skal ha kommet til enighet. Slik avisen forstår det, tror Sancho og hans representanter at det er 50 prosent sjanse for at overgangen finner sted.

15.07: Litt fra ESPN om Ousmane Dembélé:

Rob Dawson skrev i går kveld at United undersøker muligheten for en låneavtale, siden det har vært lite progresjon i forsøket på å signere Jadon Sancho (selv om United og Sanchos representanter fortsatt tror det er en sjanse for at en kan få en overgang i boks).

Barcelona-korrespondent, Sam Marsden, nevner Dawsons informasjon, men legger til at det fra Barcelona-hold hevdes at det ikke har vært noe kontakt med United siden tidligere i sommer da United sjekket ut muligheten for en overgang.

11.17: Vi kjenner ikke særlig godt til Florian Plettenberg fra Sport1, men han påstod onsdag morgen at United ønsker den allsidige Arsenal-spilleren Ainsley Maitland-Niles, og at avtalen er 80% klar allerede, og at overgangen skal fullføres i løpet av de neste dagene for 22 millioner euro (20 mill. pund i dagens kurs) pluss tilleggsutbetalinger.

Manchester Evening News skriver at United raskt har avvist at dette stemmer – United-kilder har fortalt Dominic Booth at rapportene fra Tyskland rett og slett ikke stemmer.

Booth skriver videre at Portos Alex Telles skal være backen United prioriterer (men at Jadon Sancho er klubbens hovedmål).

08.31: Vi registrerer at flere, blant andre The Times (Tom Roddy og Paul Hirst) og Daily Mail (Chris Wheeler og Adrian Kajumba), skriver det samme som flere andre: United vurderer Ousmane Dembélé som et alternativ til Jadon Sancho, men det er et lån United ønsker.

08.01: Duncan Castles (varierende troverdighet) skriver for Daily Record at Porto forlanger en overgangssum som garanterer dem 20 millioner euro (18,25 mill. pund i dagens kurs) for Alex Telles.

United mener at dette er en overprising av brasilianeren i et COVID-påvirket marked, men Porto er lite lystne på å selge en viktig spiller for småpenger nå selv om de da også risikerer å miste ham gratis neste sommer.

Porto skal være under mindre finansielt press enn tidligere i sommer på grunn av salget av Fabio Silva til Wolverhampton tidligere i måneden.

Tirsdag 29. september

21.53: Samuel Luckhurst fra lokalavisa er på linje med Romano om Ousmane Dembélé: United har ingen planer om å kjøpe 23-åringen, og vil kun vurdere ham som en eventuell nødløsning på lån.

20.46: Andre fra spansk media meldte det samme om Ousmane Dembélé og United, men Fabrizio Romano skriver noe helt annet om Dembélé: Han skriver at United kun vil vurdere en eventuell låneavtale når det gjelder franskmannen, og at spilleren har nektet å forlate Barcelona de siste månedene (etter bud fra Liverpool og Juventus). Ut fra det Romano skriver, så stemmer det heller ikke at en avtale er nær – «not an advanced deal», som han skriver.

19.49: Det er mye forskjellig i dag: Spanske AS melder at den franske Barcelona-vingen Ousmane Dembélé er svært nær en overgang til Manchester United, og at Barcelona takket være det vil kunne få finansielle muskler til å signere ex-red Memphis Depay fra Lyon. Det meldes at et bud på mellom 50 og 60 millioner euro (45,4-54,5 mill. pund i dagens kurs) kommer til å bli akseptert av Barcelona for 23-åringen.

19.44: Sky Sports News melder om at United har fått et Jadon Sancho-bud avslått, og vi har skrevet mer om dette i egen sak her.

Der har vi også med informasjon fra Tom Roddy og Paul Hirsts Sancho-sak fra The Times, og i den skal nevnes det også at United jobber med en Alex Telles-avtale, men at United har indikert til Porto at de ikke er villige til å betale 18,2 millioner pund for Telles, som er det den portugisiske klubben angivelig krever. Siden Telles’ kontrakt går ut neste sommer så prøver United å få en avtale som ligger nærmere 10 millioner pund.

19.06: At Andreas Pereira kommer til å gå på et sesonglangt lån til Lazio virker ganske åpenbart nå, men vi tar med oss at også Simon Stone melder om at det er enighet om hovedtrekkene i avtalen, i alle fall.

18.29: Jadon Sancho er ikke med til onsdagens supercupkamp mot Bayern München, men vi ville nok ikke lagt for mye i det – klubben melder at det er snakk om en infeksjon i luftveiene, og at det har blitt testet negativt for coronaviruset.

17.02: Skikkelig oppsamlingstweet fra Fabrizio Romano her:

  • Fortsatt forhandlinger med Porto om en Alex Telles-overgang, og agentene skal ha tro på at det blir overgang.
  • Andreas Pereira blir Lazio-spiller, medisinsk test i morgen.
  • Roma kommer til å komme med et nytt Chris Smalling-bud.
  • Jadon Sancho er fortsatt hovedmålet, men det har ikke kommet et nytt bud ennå. Klubben har også andre alternativer.

16.29: Du verden – overgangsguru Gianluca Di Marzio skriver at United ser etter en ny spiss, og at det pågår samtaler med Edinson Cavani, og med Real Madrid for et eventuelt lån av Luka Jovic.

Det høres i så fall altså i utgangspunktet ut som om det er mer snakk om noe på kort sikt enn noe langsiktig.

Det er verdt å minne om at veien kan være lang fra samtaler til faktiske overganger.

Spanske AS har også nevnt United som en mulighet for Luka Jovic, men der hevdes det at Uniteds interesse skal være mindre «intens» enn interessen fra Roma, Inter og Milan.

United ble ikke nevnt i papirutgaven av denne AS-artikkelen, ifølge Sport Witness.

I en oppfølgingsartikkel nevnte også AS samtaler mellom United og Edinson Cavanis bror og agent.

16.14: Daniel Harris – journalist (blant annet publisert i The Guardian), forfatter og United-fan – er vanligvis ikke den som skriver mest om rykter, men i forbindelse med Jadon Sancho har han innimellom gjort det. Han har i dag skrevet en forsiktig optimistisk tweet om Sancho, selv om han også minner om at det tross alt er United, og at en derfor ikke kan være helt sikre.

15.30: Dortmund-kaptein Marco Reus har uttalt at Jadon Sancho kommer til å bli i klubben i ett år til, uten at vi vet noe om hvor mye innsikt eller vekt det ligger i den uttalelsen.

14.45: Mens vi venter for å høre om United faktisk får Porto-back Alex Telles.

13.30: Andreas Pereira skal gjennomføre legesjekken hos Lazio klokka 08 skandinavisk tid onsdag morgen. Det melder flere italienske medier. Sent mandag kveld meldte Fabrizio Romano at alt er klart for utlånsavtalen – here we go, som han pleier å skrive.

11.55: Det er ikke nå ikke forventet at United går for en ny midtstopper før neste år, skriver Samuel Luckhurst i lokalavisa Manchester Evening News.

09.20: BBC-journalist Howard Nurse mener at det er litt positiv utvikling for United i jakten på Porto-venstreback Alex Telles. Hans kollega Simon Stone er klar på at United også her forsøker å presse prisen ned.

08.50: The Athletics David Ornstein skal ha uttalt at han blir overrasket om United avslutter sommervinduet uten en ny forsterkning både på høyre kant og venstreback.

07.40: The Suns Paul Sims skriver at United er villig til å sende Daniel James på lån til Leeds – hvis de få kloa i Jadon Sancho.

07.30: AC Milan har bedt United om å få låne Diogo Dalot kommende sesong, med mulighet for også å få opsjon på kjøp. Det melder Fabrizio Romano. United ønsker imidlertid å selge.

Romano melder også at Roma har gjenopptatt samtalene med United om å kjøpe Chris Smalling, som presser på for å få en avklaring og en permanent avtale med italienerne.

Mandag 28. september

23.30: – Here we go, skriver Fabrizio Romano om Andreas Pereiras utlån til Lazio. Les mer her.

22.30: United skal ha forhørt seg om Watfords offensive stjerneskudd, Ismaila Sarr. Det skriver The Telegraph, blant annet med journalisten Mike McGrath. McGrath var journalisten som i januar breaket samtalene om å hente Joshua King på vinduets siste dag. Det blir spekulert i en mulig 40-millioners avtale for den 22 år gamle senegaleseren. United har allerede gjort en avtale med Watford i dette vinduet, da de sendte James Garner dit på lån, og Sarr er nok fort et alternativ til Jadon Sancho hvis han ikke kommer. Sarr kan også bekle så godt som alle de offensive rollene i et lag.

Senegaleseren ble for alvor kjent i fotballverdenen da han senket Liverpool nærmest på egen hånd i februar, da Watford vant 3-0 og Sarr scoret to av målene.

Merk: Overgangsvinduet internt i England – mellom Premier League-klubber og Championship-klubber – er oppe til 16. oktober – altså i nesten to uker mer enn det internasjonale overgangsvinduet. Sarr kan sånn sett kjøpes etter at det internasjonale vinduet har stengt.

20.00: Sky Sports’ United-reporter James Cooper skriver at United fortsatt håper på Jadon Sancho, men at de også jobber med alternativer, for eksempel Ousmane Dembele i Barcelona.

Samtidig sier han at det ikke skal være noe i ryktene om Napoli-spiss Milik og Chelseas Kanté. Roma forsøker fortsatt å få Chris Smalling på billigsalg, men United nekter å gå med på det. Så langt.

19.40: Jan Åge Fjørtoft har trolig pratet med en av dem han kjenner i United, og gjengir dette om Jadon Sancho.

16.55: Porto-avisen O Jogo skriver mandag at Porto ikke vil vente så altfor mye lenger før de krever et akseptabelt bud fra United på venstreback Alex Telles. Det er Sport Witness som nevner dette. Foreløpig skal samtalene mest ha foregått med spillerens representanter, og kanskje er dette mest en overgang United går for det sekundet de eventuelt gir opp Jadon Sancho.

16.15: The Athletics David Ornstein skriver litt om mulige overganger den kommende uka i sin spalte hos dem. Der påpekes det igjen at United fortsatt håper på Jadon Sancho, men også jobber mot andre mål og forhandler med Portos Alex Telles. Brighton og Leeds er interessert i å låne Daniel James, men det skal være ventet at United velger å beholde waliseren på Old Trafford denne sesongen.

13.56: Vi har skrevet en sak om Andreas Pereira-ryktene for å oppsummere litt, og den artikkelen kan dere lese her.

09.26: Fabrizio Romano melder at United nå er enige med Alex Telles om personlige betingelser – de skal i går kveld ha fått i orden de siste detaljene, inkludert det agentene skal få.

United er i samtaler med Porto om overgangssum, og Romano skriver at United også har en såkalt plan B hvis det går skeis med Telles.

Samtidig melder han at situasjonen angående Jadon Sancho er den samme: det er snakk om 120 millioner euro eller ingenting, og Dortmund har ikke mottatt noe nytt bud.

.

08.34: Lazio har ifølge troverdige Fabrizio Romano kommet med et tilbud om å låne Andreas Pereira, med en kjøpsopsjon som en del av avtalen.

Vi registrerte også at The Sun nevnte Juan Mata som et mulig overgangsmål for Lazio, noe som blant annet ble omtalt som en mulighet for noen dager siden av Il Messaggero.

00.01: Søndag kveld siterte vi Sam Pilger, som skriver for blant andre Forbes og The Athletic, på at United vil legge inn et bud på Jadon Sancho i løpet av uka. Dagbladets Fredrik Filtvedt meldte senere det samme.

Nå skriver BBCs Simon Stone at Dortmund står på uttalelsen om at deres frist for å gjennomføre overgangen var den 10. august, og at dette kan bety at vi har en interessant uke foran oss.