Tirsdagens rykter

Les også: Forrige ukes rykter

Tirsdag 22. oktober:

14.54: Italienske Calciomercato.com skriver at «alt tyder på» at United blir Mario Mandzukics neste klubb, selv om ikke alt er i boks. Det nevnes igjen at Juventus er ute etter 10 millioner euro (8,6 mill. pund) for kroaten.

En kilde vi stoler mer på, Rob Dawson i ESPN, skrev i helga at interessen for Mandzukic har kjølnet litt fra Uniteds side.

08.02: David Ornstein (The Athletic) er vanligvis en treffsikker journalist, og han skriver om Uniteds interesse for James Maddison. Han har vært i kontakt med en kilde som har en kobling til alle relevante parter (Maddison, United og Leicester), og har en følelse av at Maddison vil gå til United i løpet av det neste året.

Andre hevder ellers at Maddison fort kan signere en ny kontrakt før det for å få bedre betingelser, noe som også vil sørge for at Leicester enklere kan kreve mer. I tillegg er det jo ikke nødvendigvis slik at United får fri bane til en spiller som skaper så mye som Maddison gjør: både Tottenham og Liverpool kan gi United konkurranse om Maddison, og det vil komplisere det hele.

Mandag 21. oktober:

07.10: – United er ikke til salgs. Glazers er her også på lang sikt. Det sa Ed Woodward i intervjuet med Andy Mittens United We Stand. Han hevdet at han kunne si det basert på samtalene med Uniteds eiere. Les mer om det Woodward sa i intervjuet her.

07.00: Ole Gunnar Solskjær skal nå være interessert i Leipzig-spiss Timo Werner. 23-åringen har 68 mål på 124 kamper for det tyske laget og har tidligere blitt koblet til Liverpool. Han vil være enn mer fremtidsrettet spissløsning enn en del andre alternativer som nevnes, men er trolig ikke tilgjengelig i januar, skriver Daily Express. Werner har seks mål på åtte Bundesliga-kamper denne sesongen.