FC Barcelona v Galatasaray: Round of 16 Leg One - UEFA Europa League

Disse fire står på ønskelisten

Etter det united.no erfarer kartlegger Manchester United mulighetene rundt fire navn før sommervinduet åpnes.

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hag har vært i møter med fotballdirektør John Murtough både i Amsterdam og nå i Manchester i løpet av den siste uka. Etter mandagens pressekonferanse reiste nederlenderen direkte til Carrington for å komme i gang som United-manager.

Etter det united.no kjenner til er klubben fortsatt i en kartleggingsfase, og er i så måte ikke i nevneverdig dialog med spillernes agenter eller klubber.

Spillerne som sjekkes ut er Frenkie de Jong, Darwin Nunez, Pau Torres og Jurriën Timber.

Ryktene om at Frenkie de Jong kunne være tilgjengelig slo ned som lyn fra klar himmel 11. mai. Siden har det vært relativt stille rundt nederlenderen, annet enn at Barcelona-trener Xavi gjentatte ganger har sagt at han ønsker å beholde De Jong.

United.no blir fortalt at Manchester United jobber med å komme i dialog med Barcelona. Fremstøtet beskrives imidlertid som mer forsiktig enn aggressivt. Manchester United vil neppe betale mer enn 75 millioner pund for 25-åringen.

Tidligere har united.no forklart hvorfor Barcelona kan være nødt til å selge De Jong i sommer.

Mens Villarreals Pau Torres også ble trukket fram som en potensiell United-stopper forrige sommer, har Darwin Nunez dukket opp på radaren med sine 34 scoringer for Benfica. Den portugisiske klubben vil sannsynligvis kreve opptil 100 millioner pund for 22-åringen.

Jurriën Timber er for øyeblikket den eneste Ajax-spilleren som vurderes seriøst. Tidligere denne uka forsvant både Ryan Gravenberch og Noussair Mazraoui til Bayern München. Det er flere Ajax-spillere Ten Hag kunne tenke seg å hente til Old Trafford, men enn så lenge er det bare Timber det jobbes med.

Powered by Labrador CMS