Ryktesaker, uke 36

Zidane skal ha snakket med venner om United.

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter


Søndag 9. september:

18.29: Ny oppdatering om arbeidet bak kulissene:

13.05: Til tross for (angivelig) stor interesse fra José Mourinho, ble aldri Harry Maguire United-spiller i sommer.

Nå har stopperen som imponerte stort i VM skrevet under på en kontraktsforlengelse med Leicester:

10.35: Zinedine Zidane skal ha fortalt venner at han forventer en telefon fra Manchester United om trenerjobben, skriver The Mirror.

Avisen skriver ikke noe om tidsperspektivet her, men bare at franskmannen forventer at United vil ta kontakt. Gjør de det, skal Zidane allerede ha en liste med spillere han ønsker seg klar. 

Toni Kroos, Thiago Alcantara, James Rodriguez og Edinson Cavani skal alle være på ønskelisten til Zidane.

Lørdag 8. september:

14.29: Meksikanske Esto skriver at United kommer til å sende speider Mark Prizant for å se Roberto Alvarado for det meksikanske landslaget i denne landslagspausen. Han omtales som Cruz Azul-sensasjonsmannen, etter det som skal ha vært gode prestasjoner i det siste.

Prizant skal ha vært til stede på Mexicos 1-4-tap i natt, der Alvarado spilte andreomgangen (som om ikke annet var bedre enn den første, og Mexico tapte bare 0-1 med den 20 år gamle midtbanespilleren på banen).

Natt til onsdag spiller Mexico mot USA, og da kan El Piojo få sin andre landskamp.

10.23: Mange av dere husker kanskje Will Vint, unggutten som ble meldt klar for United i sommer, men som vi i midten av august fikk vite at ikke kunne bli en del av United-akademiet på grunn av visumproblemer. Dette skrev vi om i denne saken.

Nå har han gått til et annet United, nemlig Atlanta United. Manchester United kommer nok til å ha et øye på hvordan han gjør det der.

08.27: Tuttosport har Paul Pogba på fremsiden av lørdagsutgaven. Det er et bilde fra Juventus-tiden der han står sammen med Juve-direktør Giuseppe Marotta, og det er vinklet på at Mino Raiola skal møte Marotta snart. På agendaen er Moise Keans fremtid, men også altså Pogba. Juventus ønsker å komme Barcelona og PSG i forkjøpet vedrørende midtbanespilleren, hevder avisa.

Tuttosport er for øvrig en Torino-avis.

Fredag 7. september:

16.57: Ifølge vanligvis pålitelige Rob Dawson i ESPN avventer United kontraktssamtalene med Paul Pogba mens franskmannen er usikker på United-fremtiden, men klubben skal ha tro på at Pogba kan bli overbevist om at hans fremtid er i United.

Planen var i utgangspunktet å starte på innledende kontraktssamtaler i september.

12.05: Spanske AS [via talkSPORT] hevder at Atlético Madrid ønsker å endre beløpet i forsvarsspiller Lucas Hernández’ utkjøpsklausul fra dagens £72 millioner til mer skremmende £135 millioner. Dette for å dempe interessen fra Manchester United [omtalt onsdag kl. 13.35].

11.50: Italienske Tuttosport [via Sky Sports] skriver at Paul Pogbas seneste kommentarer om sin fremtid, har blåst nytt liv i Juventus og Barcelonas interesse for ham. Begge de to storklubbene kan komme til å lokke ham bort fra Old Trafford allerede i januar, heter det.

Samtidig hevder CalcioMercato [i samme Sky Sports-notis] at Juventus fortsatt er interessert i å sikre seg en intensjonsavtale med Anthony Martial i januar. Det påpekes imidlertid at denne planen kan bli veltet av United, som håper å få franskmannen til å gå med på en ny avtale verdt £9 millioner i året.

09.05: Det har vært mye snakk om en mulig ny kontrakt for Anthony Martial i den senere tid. Nå skriver imidlertid The Sun at franskmannen har bestemt seg for å legge samtalene på hyllen — inntil José Mourinhos fremtid i klubben er avklart.
Martials nåværende kontrakt utløper til sommeren, men United har sikret seg retten til å beholde ham i ytterligere ett år.

Onsdag 5. september:

21.43: Vanligvis pålitelige David McDonnell skriver i en eksklusiv sak for Daily Mirror at Paul Pogba ikke kommer til å gjøre noe forsøk på å dra fra klubben i januar.

Det skal fortsatt være enkelte problemer mellom Pogba og manager José Mourinho, men det skal være en forståelse mellom de to om at alt snakk om fremtiden skal settes på vent frem til neste sommer.

17.56: Han er kanskje en slags United-helt etter det straffesparket, og han vokste jo faktisk opp som United-fan, men det er ingenting som tyder på at John Terry vil ende opp i United, skriver Manchester Evening News. Terry er klubbløs, og etter sommerens mislykkede stopperjakt så kunne en gratisspiller som Mourinho kjenner godt kanskje vært aktuelt, men lokalavisa presiserer uansett at det er ingen planer om å hente Terry – sånn i tilfelle noen trengte den presiseringa for å slippe å bekymre seg for en slik signering. For til tross for straffebommen, så er han jo ikke akkurat populær blant United-fansen.

15.55: Daily Mail skriver at Manchester United følger utviklingen til det 15 år gamle Rochdale-talentet Luke Matheson. Den unge forsvarsspilleren debuterte tirsdag kveld for klubbens førstelag – og stakk av med bestemannspremien!

15.50: Joda, vi kan alltids ta det med – en sak fra tyske SportBild [via SportWitness], der det påstås at Wolverhamptons portugisiske manager Nuno Espirito Santo er kandidat til å erstatte José Mourinho om det skulle bli aktuelt.

13.35: Franskspråklige France Football hevder via Daily Star at José Mourinhos søken etter en midtstopper nå har tatt ham til Madrid og Atléticos anvendelige forsvarsspiller Lucas Hernández. At den 22 år gamle franskmannen behersker både midtstopper- og venstrebackrollen gjør ham, ifølge kilden, ikke akkurat mindre attraktiv for Uniteds portugisiske sjef.
Hernández skrev under på en ny kontrakt med Atlético så sent som i sommer, da han bandt seg til klubben helt frem til 2024. Samtidig utstyrte klubben ham med en utkjøpsklausul pålydende £72 millioner.

Tirsdag 4. september:

11.50: Italienske Gazzetta dello Sport skriver tirsdag at Romas kjente sportsdirektør, Monchi, med fortid i Sevilla, er på blokka til United. Barcelona venter også i kulissene, men det er uklart hvor sannsynlig et klubbskifte er. Monchi selv skal ha uttalt at han gjerne forlater Roma hvis han ikke lykkes, og Roma har til mange av supporternes irritasjon solgt unna flere av sine beste i sommer. Det har gitt fire av ni mulige poeng så langt, etter et overtidstap mot AC Milan i helga.

07.15: Det er ikke de største avisene i ryktebørsen tirsdag så langt. Nå er det Metro som skriver at de «forstår» at Ander Herrera er skuffet over at United ikke har tilbudt ham en ny kontrakt, og at han dermed vil lytte til tilbud fra januar av. Kanskje ikke så rart i så fall – siden kontrakten hans går ut neste sommer.

06.45: Svært rolige ryktedager rundt United, og denne kommer vi ikke til å bruke én kalori på utover det at vi av og til får kjeft om vi ikke tar med det vi ser: Daily Express skriver at de har hørt (uhu) at Paul Pogba har fortalt United at han vil tilbake til Juventus i januar. Så da vet dere det – at Daily Express har hørt det…

Mandag 3. september:

10.35: En rolig start på uka ryktemessig. José Mourinho snakket om Uniteds muligheter for Cristiano Ronaldo etter kampen mot Burnley, og det har vi laget en egen sak på her: