– Hvem vet hva som skjer de neste månedene…

Neppe det José Mourinho og United-ledelsen ønsket å høre.

Paul Pogba var strålende for Frankrike i sommerens VM og returnerte fra Russland til Carrington som fersk verdensmester.

Og med Pogbas retur til Manchester, begynte de samme gamle ryktene om franskmannens fremtid i United å svirre.

Skal ha skværet opp

Forholdet mellom manager José Mourinho og Paul Pogba skal i en tid ha vært anstrengt, og franskmannens kontroversielle agent Mino Raiola har gjort sitt for å fyre bensin på ryktebålet, angivelig for å presse gjennom en overgang til Barcelona for franskmannen.

NY TVIL OM FREMTIDEN?: – Hvem vet hva som skjer om noen måneder, sa Paul Pogba i et intervju med Sky Sports i Tyskland. Uttalelsene vil neppe vekke begeistring hos José Mourinho.

Så sent som onsdag kveld skrev Mirror-journalist David McDonnell at Pogba og Mourinho hadde bestemt seg for å begrave stridsøksen, men i et fersk intervju med Sky Sports i Tyskland kommer Pogba med nye uttalelser som har skutt fart i spekulasjonene om franskmannens fremtid faktisk ligger på Old Trafford.

– Min fremtid er foreløpig i Manchester, jeg har fremdeles kontrakt og det er der jeg spiller i øyeblikket, men hvem vet hva som vil skje de neste månedene, sa Pogba til den tyske tv-kanalen.

– Vi gi alt uansett

På spørsmål om forholdet til Mourinho var anstrengt, nikket Pogba forsiktig med hodet før han kommenterte at forholdet mellom han og Mourinho er et «rent spiller-trener-forhold».

– Én ting jeg kan forsikre dere om er at jeg vil alltid gi 100 prosent, uansett hvilken trener vi har vil jeg alltid gi alt for United. Jeg kan ikke si noe mer enn det.

Uttalelsene vil neppe vekke begeistring på Old Trafford, verken hos klubbledelsen eller manager José Mourinho.

Les også: Ansvarlig redaktør i Supporterklubben, Dag Langerød, om Pogba-situasjonen i slutten av august.