– Vi kan ikke klage

Tross en horribel statistikk bakover, mener Ryan Giggs at United tross alt må være fornøyd med tingenes tilstand.

Publisert Sist oppdatert

Så langt i sesongen har United sluppet inn mål 23 av 27 kamper i alle turneringer, og har vært nødt til å komme tilbake etter å ha ligget under flere ganger enn hva som strengt tatt skal være mulig.

Heldigvis har ikke de mange baklengsmålene gjort seg utslag i tittelkampen, da United også bøtter inn mål fremover på banen. Etter forrige runde ligger de nå syv poeng foran fjorårets mestere Manchester City på toppen av tabellen.

– Selvfølgelig er det alltid ting man kan forbedre, men for øyeblikket synes jeg ikke vi skal klage for mye, sier Giggs til ManUtd.com.

– Vi er videre fra gruppespillet i Champions League, og vi ligger godt an i serien. Vi har kanskje ikke holdt nullen like mange ganger som vi skulle ønsket, men ting ser likefullt lyst ut.

Må ikke undervurderes

Waliseren er meget fornøyd med sine lagkamerater om dagen, og legger spesielt vekt på det offensive arsenalet United stiller med.

– Kjøpet av Robin (van Persie) i sommer har gitt oss enda mer klasse på topp. I tillegg har vi alternativer i både Rooney, Welbeck og Chicharito. Vi har så mange muligheter og kombinasjoner som sjefen kan velge i angrep, sier Giggs.

Giggs gjør det likevel klart at spillerne ikke kan lene seg tilbake, og hvile på sine laubær. På lørdag står West Bromwich for tur, og veteranen tror «The Baggies» også kan by på en utfordring for de røde.

– De er definitivt en av sesongens overraskelser så langt. Jeg tror de kan holde seg i toppen enda en stund, så lenge de unngår skader og suspensjoner. De spiller med selvtilliten som karakteriserer et lag i medvind, og det er en faktor man aldri skal undervurdere, avslutter Giggs.

Powered by Labrador CMS