Målløst i Belgia

Tom Heaton (bildet) holdt buret rent mot Royal Antwerp.

Publisert Sist oppdatert

Ole Gunnar Solskjærs reservelag spilte mandag sin siste treningskamp før alvoret tar til i neste uke med Lancashire Senior Cup-finale mot Bolton.

Uniteds belgiske farmerklubb, Royal Antwerp, som spiller i på andre nivå i landets ligasystem, representerte motstanden i en kamp hvor ingen av aktørene fant veien forbi motstandernes keeper.

Joshua King og innbytter Ryan Tunnicliffe var blitt hentet over Kanalen for å erstatte Oliver Norwood og Corry Evans, som begge hadde fått fri for å representere Nord-Irlands U21-landslag mot Portugal. U21-oppdrag var også årsaken til at heller ikke den lokale helten, Ritchie de Laet, var å finne i troppen til møtet med hans tidligere klubb.

United-reservene gikk ut i sin etter hvert vante 4-5-1-formasjon, med James Chester og Oliver Gill i midtforsvaret, Danny Simpson på høyre- og Joe Dudgeon på venstreback, og en sentral midtbane bestående av Matty James, Magnus Eikrem og Sam Hewson. Cameron Stewart hadde fått oppgaven med å ta seg av høyreflanken og Robbie Brady den venstre, mens Joshua King startet oppgjøret som enslig spiss.

Dessverre skulle det bli en heller blodfattig affære foran de rundt 5.000 fremmøtte på Bosuil Stadion i Antwerpen.

Første omgang var preget av to lag som sto og stanget på midtbanen og bare unntaksvis klarte å trenge gjennom motstandernes forsvarslinjer. United kom ikke til en eneste scoringsmulighet, mens hjemmelaget var nære på etter 35 minutter, men kun taket være Joe Dudgeon som sleivet en corner i egen tverrligger. Returen presterte en Antwerp-spiller å heade over fra seks meters hold.

Andre omgang ble mye lik den første. Den største forskjellen var at United kom til en scoringsjanse, da Danny Simpson etter 55 minutter sendte avgårde et skudd som traff hjemmelagets tverrligger.

På bakgrunn av spillet og de få sjansene, var uavgjort et ok resultat for begge lag.

United: Tom Heaton; Danny Simpson, James Chester, Oliver Gill, Joe Dudgeon; Cameron Stewart (Reece Brown, 86.), Magnus Eikrem, Sam Hewson, Matty James, Robbie Brady, Joshua King.

Kilde: United Youth/Royal Antwerps hjemmeside

Powered by Labrador CMS