– Én gang United – alltid United

OSLO: Ronny Johnsen pratet blant annet om «familieklubben» Manchester United da han avholdt pressekonferanse på Plaza Hotell i Oslo på lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Pressekonferansen med den pensjonerte midtstopperen og DHL, klubbens offisielle logistikkpartner, ble holdt i forbindelse med at Manchester Uniteds Trophy Tour omsider har nådd norsk jord.

– Jeg er veldig stolt av å kunne ta med dette troféet til Norge. Dette troféet er heller ikke et hvilket som helst, det er klubbens 19., som er veldig spesielt, innledet Johnsen på seansen, som united.no overvar.

Selv var Johnsen med og vant fire Premier League-titler i løpet av sine syv år på Old Trafford.

– Jeg hadde aldri vunnet før jeg kom til United, så det er klart jeg husker det første gullet godt. Men, samtidig er alle ligagull helt spesielle, og det går ikke an å sette de opp mot hverandre, sier han.

Nordmannen uttalte videre at tiden i «familieklubben» Manchester United var det desiderte høydepunktet i hans lange og ikke minst svært innholdsrike karriere.

– Har du vært en del av United en gang, så er du alltid en del av det. Manchester United er en familieklubb. Det er det som er det fine med United, og det er også en styrke, sier Johnsen, og utdyper:

– I Manchester United jobber det mer eller mindre de samme personene nå som da jeg spilte der. For å sette det på spissen, er det også slik at mange fotballspillere – som har spilt i andre klubben – for eksempel ikke vet hvordan de skal skaffe billett til lagets kamper, sier Johnsen.

Han tildeler Sir Alex Ferguson all ære for at klubben er den den er.

– Ja, dette er Sir Alex Fergusons verk. Han har vært der så lenge og fått den klubben som han vil ha. Klubben er veldig spesiell – på en positiv måte. De har mange styrker, avslutter han.

Powered by Labrador CMS