– Han glemmer at jeg er 71 år

Robin van Persie endte en ti kamper lang måltørke mot Stoke og hoppet opp i armene på Sir Alex Ferguson.

Publisert Sist oppdatert

– Han tok jo nesten livet av meg. Han glemmer at jeg er 71 år gammel, lo Alex Ferguson etter kampen da han snakket med Sky Sports.
Det var ikke rart Robin van Persie var i perlehumør etter seieren mot Stoke. Nederlenderen har hatt et massivt press på seg de siste ukene etter å ha gått målløs i ti kamper

Takknemlig

Mot Stoke fikk Van Persie alle muligheters mor til å ende måltørken da han ble felt etter en drøy times spill.

Van Persie tok selv straffen og sendte den helt ned i Stoke-keeper Begovic sitt venstre hjørne. Etter fulltrefferen var det en svært glad nederlender som løp rett til Ferguson og omfavnert United-manageren.
– Jeg måtte simpelthen score der, gliser Van Persie.
– Jeg ville vise både sjefen, medspillerne og alle i trenerteamet at jeg er takknemlig for måten de har beholdt troen på meg hver eneste dag. Det var deilig å få den scoringen etter noen uker der det har buttet litt i mot, sa Van Persie til Sky Sports etter kampen.

Vil vinne resten

Med seieren over Stoke gjenopprettet United forspranget på 15 poeng til Manchester City som spilte FA-cup i helgen og dermed har èn kamp tilgode på United. Det spiller imidlertid neppe noen stor rolle. For med bare seks kamper igjen må det en total kollaps til for at United skal rote bort seriegullet nå.
Van Persie nøyer seg imidlertid ikke bare med å sikte mot ligagullet. Han vil vinne resten av kampene.

– Sjefen (sir Alex Ferguson red.anm) sa at det var målet og da er det det. Det er mulig, selv om det blir vanskelig, sier Van Persie.

Powered by Labrador CMS