Mål og målgivende for Brady

Robbie Brady spilte en viktig rolle da Irlands U21-landslag klarte uavgjort mot Italia.

Irland U21 spilte 2-2 mot Italia på hjemmebane i EM-kvalifiseringen, etter en opphenting hvor Robbie Bradys dødballfot skal ha sin del av æren.

Det så nemlig dårlig ut for Irlands U21 landslag da Shane Duffy scoret selvmål etter bare tre minutter, og da Italia økte til 2-0 ti minutter ut i andre omgang så det ut som irene skulle gå på sitt første hjemmetap i kvalifiseringen. Men da Brady scoret på straffespark etter 67 minutter fikk hjemmelaget blod på tann. Fire minutter senere fikk irene frispark. Brady slo inn i feltet, hvor Manchester City-spiller Greg Cunningham fikk hodet på ballen og utliknet.

Flere scoringer ble det ikke, og dermed ligger Irland fortsatt på tredjeplass i sin gruppe, to poeng bak toer Tyrkia, men med to kamper mindre spilt. Italia leder gruppen med 16 poeng, seks mer enn Irland og en kamp mer spilt.