Brady vil på nytt utlån

Robbie Brady er ivrig etter en ny utlånsperiode for å få flere muligheter på landslaget.

Publisert Sist oppdatert

Etter en fantastisk debut i den grønne drakta, er Robbie Brady innstilt på å sikre seg flere muligheter for Irland. Første skritt på veien dit er fast førstelagsfotball. Får han ikke det i United, er et nytt låneopphold den eneste løsningen.

– Jeg er kjempefornøyd med kampen, med ett mål og to målgivende. Jeg vil fortsette å spille for landslaget, så jeg må få spilt så mange klubbkamper som overhodet mulig.

Den unge iren tilbragte fjorårssesongen i Hull med stor suksess, men venter enda på sin førstelagsdebut for United. Dette på tross av at han var med førstelaget til Sør-Afrika i pre-season og fikk flere kamper der.

– Trenger førstelagsfotball

Irlands italienske trener, Giovanni Trapattoni, bekrefter det Brady sier. For å få en plass i troppen hans, trenger han mer erfaring på klubbnivå.

– Dette er et problem vi har i laget vårt. Vi har fem-seks spillere som bare spiller en halvtime fotball i uka, sier han.

73-åringen avkrefter samtidig at Brady vil være med i Irlands tropp som skal møte Tyskland, og at det ikke er nok å prestere godt i én enkelt treningskamp.

– Vi trenger spillere som kjenner systemet vårt, og som vet hva de skal gjøre.

Han er allikevel ikke likegyldig til Bradys innsats mot Oman tirsdag, og sier at han spilte bra, har gode kreative egenskaper og et stort potensiale.

Powered by Labrador CMS