Seier for United-duo

Ryan Tunnicliffe og Scott Wootton var begge involverte i Peterboroughs ligacupseier mot Stevenage.

Både Tunnicliffe of Wootton er på lån i Darren Fergusons Peterborough denne høsten, og begge var i går på banen i første runde i ligacupen, da laget gjestet League One-laget Stevenage på Broadhall Way tirsdag kveld.

Ryan Tunnicliffe, som var en av nøkkelspillerne på fjorårets FA Youth Cup-lag, startet på banen, mens Scott Wootton begynte kampen på benken, i det som skulle vise seg å bli en høydramatisk kamp.

Lagene fulgte hverandre som skygger gjennom hele kampen, og selv om Peterborough ledet både 1-0 og 2-1, stod det 2-2 etter 90 minutter, og ekstraomganger måtte til. Også her scoret Peterborough først, men tre minutter før andre ekstraomgang var over, utliknet Stevenage nok en gang, og det så dermed ut til å gå mot straffesparkkonkurranse.

Peterboroughs George Boyd ville det imidlertid annerledes, og på overtid i andre ekstraomgang skaffet han straffe til gjestene, etter å ha blitt lagt ned i Stevenages straffeområde. Lee Tomlin var sikker fra straffemerket, og Peterborough kunne dermed juble for 4-3 i kampens siste øyeblikk – og dermed avansement til neste runde.

Ryan Tunnicliffe spilte kampens første 76 minutter, før han ble tatt av banen for nettopp Scott Wootton. Tunnicliffe spilte etter rapportene en meget god kamp, og hadde målgivende pasning på lagets første mål, mens Wootton kom til en god sjanse som dessverre ble stoppet av hjemmelagets keeper Alan Julian.

Ryan Tunnicliffe fikk også tre minutter som innbytter i Peterboroughs serieåpning i helgen, hvor de slo Crystal Palace 2-1 på hjemmebane. Scott Wootton var i den kampen ubenyttet reserve. I denne kampen var også ex-red Nicky Ajose, som ble solgt til Peterborough i sommer, involvert.

Robbie Brady, som for tiden er på utlån i Hull City, var ikke med da The Tigers tapte 2-4 mot Macclesfield i ligacupen i går kveld. Grunnen er at han er på landslagsopphold med Iralnds U21-lag. Han spilte imidlertid fra start i helgens ligaoppgjør mot Blackpool, men greide ikke å forhindre at Hull tapte 0-1.