Rio skryter av Brown

Etter en sesong som vikar for Gary Neville og til tider Nemanja Vidic har Wes Brown virkelig spilt seg varm i United-trøya. Han toppet det hele med fantastisk stopperspill mot Barcelona på Old Trafford i midtuken og får nå ros av sin makker i midtforsvaret, Rio Ferdinand.

Publisert Sist oppdatert

Rio, som har båret kapteinsbindet for både England og Manchester United i det siste, uttaler at han er enormt imponert over Wes Brown sin fleksibilitet. Brown har spilt stabilt godt både som høyreback og midtstopper gjennom hele sesongen og hans evne til å prestere, uansett hvor han får beskjed om å spille, har gjort inntrykk på den tidligere Leeds og West Ham-spilleren.

Brown sin fremtid i United har i tillegg vært uviss gjennom store deler av sesongen. Så sent som for to uker siden skrev Wesley, født og oppvokst i Salford like ved Old Trafford, under på en ny kontrakt som sikrer han en ukelønn på svimlende £50 000. Bare rett og rimelig mener nok Rio.

Til The People uttalte Ferdinand: "Wes har gjort det bra hele sesongen og man forventer store prestasjoner fra han."

"Gary Neville er skadefri nå, men han har fortsatt beholdt plassen sin – det sier litt om hvor bra Wes har spilt."

"Manageren stoler på han, han er veldig profesjonell og jeg føler meg alltid komfortabel når jeg spiller ved siden av han."

"Nemanja Vidic har vært en viktig spiller for oss de siste to årene og at han har vært skadet i så avgjørende kamper kunne ha vært et problem. Men, det har det ikke når noen som Wes kan steppe inn så upåvirket."

"Han har vært fantastisk," avslutter Rio Ferdinand.

Kilde: TeamTalk

Powered by Labrador CMS