Tenker ikke på ‘The Treble’

Rio Ferdinand mener hver eneste turnering virker som motivasjon, og sier det viktigste er å vinne minst én av dem hvert år.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United leder Premier League med syv poeng, er i semifinalen i FA-cupen og er én kamp unna en semifinale i Champions League. Rio Ferdinand mener allikevel ikke at det å kopiere trippelbragden fra 1999 er et tema i garderoben.

– ‘The Treble’ er ikke motivasjonen, sier Ferdianand ifølge Sky Sports.

– Hver eneste turnering er motivasjon for oss. Hvis det til slutt ender i at vi vinner ‘The Double’, ett eneste trofé, eller ‘The Treble’, så får det bli sånn.

erdinand mener det viktigste ikke er å vinne alle turneringene ett år, men å holde oppe suksessen over tid, og å vinne minst ett trofé hver sesong.

– Jeg tror ikke spillerne som vant ‘The Treble’ sa «vi ønsker å vinne ‘The Treble’, det er det det handler om».

– Det handler om å sørge for at denne klubben vinner et trofé hver sesong. Hvis man først vinner ett, ser man etter et nytt og ønsker å vinne dét, mener Ferdinand.

Fotnote til artikkel: ‘The Treble’ er en betegnelse på å vinne Premier League, FA-cupen og Champions League samme sesong. Dette greide United sesongen 1998/99. ‘The Double’ er å vinne Premier League og FA-cupen samme sesong. Dette har United greid tre ganger, nemlig i 1993/94, 1995/96 og 1998/99 (som en del av ‘The Treble’).

Powered by Labrador CMS