– 23 times, 23 times, Man United

UKAS FAN: Tony feiret 30-årsdagen med et klart håp for fremtiden.

Publisert Sist oppdatert

Hver uke presenterer united.no en av de mange United-Supporterne rundt om i Norges land.

Denne gangen har vi tatt en prat med Tony Wahl som ofte er å se sammen med Red Army Oslo på Scotsman i Oslo. Tony fylte 30 år torsdag, og har et klart ønske på hva som bør skje de neste fem årene.

Følg Red Army Oslo på  Facebook her.

tony2
Tony Wahl.

Hvorfor bør folk dra på Scotsman når de skal se United i Oslo?

– Man bør dra på Scotsman fordi det alltid er god stemning der. Det er alltid United-supportere der, uansett hvilken ukedag kampene går på og det er mange kjente fjes som kommer på hver kamp. Det er alltid morsomt når det kommer supportere som aldri har vært der før. Av og til er det også supportere fra andre United-avdelinger rundt om i landet innom også. Alltid stinn brakke!

Beste opplevelse der til nå?

-Det må uten tvil være første lørdagskampen på Scotsman. Det var kun rødt i alle etasjer og i pausen så gikk vi ut i Karl Johan og sang til forbipasserende som tok bilder og filmet. MAGISK!

Reiser du mye til Manchester? 

– Jeg har minst en tur pr sesong. Da er det stort sett på sommeren. En perfekt dag er frokost på hotellet, rett ned på utepils på Bishop Blaize kl 10:00, øl og synging til kampstart, 3-0 seier over Liverpool og så forsette feiringen helt til kroppen sier stopp!

Noen skjulte perler i Manchester, som folk bare må stikke innom?

-Det er en fast plass vi er innom hver gang vi er i Manchester. Det må være på Europas minste pub, The Circus Tavern. Uansett hvilket tid på døgnet man er innom er det United-supportere der. Alltid trivelig ansatte og de er veldig glade i nordmenn.

Arsenal borte til helga – optimist eller pessimist på våre vegne?

-Optimist! Vi vinner med et mål. Tipper Depay scorer.

Ligaledelse så langt. Hva blir det til slutt?

-Tror det blir 1. plass til slutt.

-Uten tvil Chris Smalling .

Og hvem har skuffet deg mest?

-Wayne Rooney. Men jeg regner med han kommer seg utover sesongen.

Alle står med tre poeng i CL så langt. Hvor langt må vi gå for at du skal være fornøyd?

-Jeg er fornøyd med kvartfinale. Men man vet aldri. Har mye å si hvem man møter i hver runde også. Det er uansett godt å være tilbake i det gode selskap.

Louis van Gaals stil – kjedelig eller veien å gå?

-Det er litt frem og tilbake egentlig. Noen kamper så ser det veldig bra ut men andre kamper så får jeg Moyes flashback. Så lenge vi plukker poeng på dårlige dager så har jeg fortsatt troen på at LVG er rett man. Spillet tror jeg blir bedre å bedre utover sesongen. Så «dårlig» start gjør at jeg tror at det kan holde helt inn.

Du får velge fritt tre spillere fra andre  PL-lag. Hvem og hvorfor?

-Oi. Det var et vanskelig spørsmål. Flere hadde sikkert sagt Kompany, Hazard og Aguèro, men de spiller i helt feil klubber. Valget må derfor bli Dimitri Payet, John Stones og Romelu Lukaku. Payet fordi vi trenger noe mere friskt på kantene. Young blir ikke foretrukket foran Mata. Depay er for ustabil.  Stones syns jeg er en ung og glimrende midtstopper. Jones er mye skadet og har ikke fortsatt ikke slått igjennom. Blind har for dårlige midtstopperegenskaper. Smalling og Stones hadde vært det beste midtstopper paret i England og spilt fast på Landslaget.

Du fylte vel selv 30 år torsdag. United har 20 ligagull nå. Hvor mange ligagull har vi når du fyller 35?

– Da har vi ihvertfall 23 ligagull. Gleder meg allerede til å synge 23 times i stedet for 20 times.

Til slutt – hvilke nettsider bruker du for å holde deg oppdatert på United?

– Det er kun en nettside jeg trenger å følge. Det er united.no ellers så trenger jeg kun facebook og twitter.

Følg Red Army Oslo på  Facebook her.

Powered by Labrador CMS