– Medisinsk test denne uken

Alvaro Morata nærmer seg Manchester United med stormskritt ifølge Independent.

Publisert Sist oppdatert

Den engelske avisen skriver mandag ettermiddag at Manchester United planlegger en medisinsk sjekk for Alvaro Morata denne uken etter stor fremgang i samtalene med Real Madrid.

«Yngre og bedre angrepsrekke»

– José Mourinho er bestemt på å gjøre angrepsrekka både yngre og bedre, mens det forventes at Zlatan Ibrahimovic og Wayne Rooney forlater klubben innen neste sesong, skriver Miguel Delaney i Independent.

Etter at Antoine Griezmann bestemte seg for å bli i Atlético Madrid som følge av at de ikke fikk overgangsnekten opphevet, skal Morata ha seilt opp som Mourinhos mest ønskede spiss.

Agenten: – United veldig interessant alternativ

Moratas agent, Juanma Lopez, forteller ifølge Independent til Calciomercato at United er et «interessant alternativ» for Morata.

– United er en svært sjarmerende klubb, og et veldig interessant alternativ, sier han.

– Jeg kan si så mye som at det har blitt fremmet et avgjørende forslag, men nå hviler beslutningen på Real Madrid, legger han til.

På spørsmål om overgangen kommer til å skje i nær fremtid, svarer han at han ikke kan si noe, men at vi får se.

Italienske AC Milan har også sendt inn et bud på den spanske spissen, men Madrid-klubben ble ikke tilbudt så mye penger som de ønsker seg.

– Det har vært jevnlig kontakt mellom oss og AC Milan frem til for noen dager siden, det kan jeg bekrefte. Men Real Madrid vurderte ikke klubbens tilbud som tilfredsstillende, forteller spillerens agent.

Under £70 m

Real Madrid skal ha krevd £78 millioner for ham, men United håper å presse gjennom en avtale som ikke innebærer mer enn £70 millioner.

Det er i helgen at samtalene mellom United og Real Madrid skal ha tatt store fremskritt.

Powered by Labrador CMS