Real bamseklem mot Hull: Fellaini og Mourinho.

Derfor fikk han bamseklemmen

United-manageren forventer mer fra alle og forklarte hvorfor Fellaini ga ham bamseklemmen.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United tar med seg et godt utgangspunkt til Hull i returoppgjøret av ligacupens semifinale etter en komfortabel 2-0-seier på Old Trafford tirsdag kveld. Det var lagets niende seier på rad.

Seiersmarginen kunne vært større, men det ble med scoringene til Juan Mata og Marouane Fellaini etter pause. Begge målene kom etter innlegg. Mata sendte United i ledelsen fra kort hold i det 56. minutt, før Fellaini doblet til 2-0 tre minutter før slutt på et innlegg fra Matteo Darmian.

Likevel var ikke Mourinho fornøyd med forestillingen.

– Jeg er ikke spesielt fornøyd med prestasjonen, men jeg er fornøyd med at vi blir bedre i andre omgang, sa Mourinho, som savnet tempo i angrepsspillet, til MUTV etter kampen.

– På søndag (mot Liverpool) må jeg gjøre det bedre, spillerne må gjøre det bedre, og jeg mener fansen kan gjøre det bedre. Det trenger vi på søndag. Det er en spesiell kamp for oss og United-fansen. Så min oppfordring er å komme til stadion for å spille med oss.

– Vi spilte godt nok til å vinne 2-0, vi spilte ikke godt til å drepe oppgjøret sammenlagt. Vi kunne gjort det med 3-0 eller 4-0, men vi spilte ikke stabilt godt. Men vi leder semifinalen 2-0, og det er et godt resultat.

– Derfor jeg er her

Etterpå ville journalistene gjerne også høre hva Mourinho mente om Fellaini – som feiret sitt mål med å løpe over til sjefen for å gi ham en stor klem.

– Det er derfor jeg er her, for å støtte spillerne, spesielt de spillerne som har en vanskelig tid. Men Marouane har en sterk mentalitet, og har alltid taklet situasjonen bra. Han var ikke redd for å gå ut på banen igjen etter Everton-kampen, han var fenomenal mot Reading og i dag scoret han et veldig viktig mål for oss. Han vet at han er en veldig viktig spiller for meg.

mfhull

Returkamp torsdag

Returoppgjøret i Hull spilles torsdag 26. januar. I finalen venter vinneren av semifinalen mellom Liverpool og Southampton. De spiller sin første kamp onsdag.

– Bortekampen blir tøff, men vi fikk et godt resultat her, og vi vil forsøke å vinne borte også, sa Mata til MUTV.

– Det var viktig at vi holdt nullen. Vi er litt nærmere (finalen), men det er ikke over ennå.

Zlatan Ibrahimovic var ikke i troppen på grunn av sykdom. Etter kampen uttalte Mourinho at han regner med at svensken blir klar til søndagens seriekamp mot Liverpool. Marcos Rojo regnes fortsatt som usikker til den kampen.

Powered by Labrador CMS