– City-tapet gjorde det vanskelig

Phil Jones innrømmer at nederlaget i Manchester-derbyet påvirket United-spillerne inn mot onsdagens oppgjør mot Bournemouth.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United skapte nok av sjanser til å slå Bournemouth med både to og tre mål på Old Trafford, men slapp gjestene inn i egen målgård ved altfor mange anledninger, spesielt innlednings- og avslutningsvis.

At David de Gea hadde sju redninger og Asmir Begovic kun én, er en god illustrasjon.

Derfor var det en lettet og ærlig Jones som snakket om hvor tøffe de siste dagene har vært som følge av 1-2-tapet for Manchester City.

LES OGSÅ: – Luke Shaw er et alternativ

– Denne kampen ville uansett vært vanskelig på grunn av derby-tapet. Det var så skuffende på så mange måter. Vi ønsket å vinne den kampen, så det var viktig at vi sto fram og viste noe i dag, sa Jones til MUTV etter 1-0-seieren.

– Vi måtte grave dypt, og det var ikke pent, men det viktigste var at vi kom tilbake på rett spor.

– Jeg vil spesielt takke fansen. Vi skuffet dem sist, men de støttet oss og sang gjennom hele kampen, så takk for det.

– Vi skulle scoret to-tre mål mot slutten, men det skjedde ikke, så derfor måtte vi forsvare ledelsen. Det handler kun om de tre poengene, og de fikk vi.

(+) SPILLERBØRSEN: McTominay den store overraskelsen

 

Premier League-kampen mot Bournemouth var Jones’ første 90-minutter siden 1-0-seieren mot Tottenham 28. oktober. Midtstopperen har vært ute med en skade han pådro seg etter å ha fått smertestillende sprøyter i en landskamp for England.

– Det var en rar skade jeg hadde, men nå er jeg tilbake og føler meg fin.

På sin pressekonferanse bekreftet José Mourinho at Eric Bailly muligens må opereres og dermed er ute i lang tid. Dermed kan en skadefri Jones bli viktig i tiden fremover.

KAMPREFERAT: Lukaku avgjorde mot Bournemouth

På United.no-børsen karakteriseres Jones som forsvarsrekkas beste på en middels dag. Selv skryter 25-åringen av matchvinner Romelu Lukaku og Scott McTominay.

– Det er det Romelu gjør best – å score mål. I tillegg gjør han mye annet bra for oss i kampen, og jeg håper han scorer flere i fremtiden.

– Scott vokste inn i kampen og var veldig god. Han viste hvor god og sterk han er med ballen i beina.

Powered by Labrador CMS