Ble tatt på senga

Sir Alex bet negler under kampen mot Sunderland. Og tribuneoverraskelsen som ventet ham? Den hadde han ingen som helst kjennskap til.

Publisert Sist oppdatert

– Nei, jeg visste ingenting om det, og det gjorde ikke familien min heller, sier skotten, og sikter til overraskelsen om at den ene tribuneseksjonen fra i dag av går under navnet ‘Sir Alex Ferguson Stand’.

– Mike Phelan, derimot – han visste det! Men han fortalte det ikke til meg. Så nå er han sparket, fleipet manageren,som var i godt humør etter den nervepirrende, men fortjente seieren mot Sunderland.

– Jeg kunne godt vært foruten de siste 15 minuttene – det var rett og slett tortur. Sånn sett hadde jeg vært fornøyd om kampen var ferdig til pause. Sunderland kastet frem alt de hadde, og de presset oss og spilte veldig bra det siste kvarteret, sier Sir Alex i et intervju med klubbens hjemmesider.

Skotten satte imidlertid pris på at spillerne gjorde så godt de bare kunne dagen før jubiluemsdagen. Sjefen antydet også at spillerne kanskje til og med prøvde litt for hardt.

– Jeg synes spillerne virket litt engstelige, og det er fort gjort at det blir sånn. Det var tydelig å se at de ønsket å gjøre det bra for min del. Jeg husker 50-årsmarkeringen etter München-tragedien også, hvor vi tapte 2-1 mot City. Spillerne blir litt preget av stundens alvor, og det tror jeg også de ble i dag, avslutter manageren.

Powered by Labrador CMS