hojlund050823m

– Oppdaget ryggproblem under den medisinske testen

Publisert Sist oppdatert

For noen dager siden omtalte vi Rasmus Højlund-skaden som gjør at han ikke vil være i skikkelig kampform på noen uker, og tirsdag kommer Daily Mail med flere detaljer om skaden.

De skriver at skaden ifølge United-kilder skal være mer alvorlig enn klubben foreløpig har gitt uttrykk for.

Her er noe av infoen i artikkelen til Matt Hughes:

  • Det skal være snakk om et stressreaksjonspunkt nederst i ryggen som ble oppdaget under den medisinske testen, noe som kan være starten på stressfraktur. Højlund ble sendt videre til MR.
  • Marcus Rashford slet med en dobbel stressfraktur i ryggen i 2019/20-sesongen, men det er foreløpig ingen indikasjoner på at det er av en lignende alvorlighetsgrad i dette tilfellet. Klubben skal være fast bestemt på at Højlund kan pleies tilbake til kampform ved å gi ham litt hvile.
  • Dansken skal ikke være aktuell for kampene mot Wolves og Tottenham.
  • Uniteds umiddelbare respons til MR-en forrige uke var å gi Højlund mer tid til å komme i form, og å forsikre ham om at han er en signering med et langsiktig perspektiv, og at United ikke kommer til å forhaste seg med å sette ham inn på laget.
  • Medisinske kilder (som ikke tilhører klubben) har fortalt Daily Mail at en må være forsiktig med slike skader, og at det er usannsynlig at Højlund vil kunne spille to kamper i uka en stund på grunn av frykten for at det kan utvikle seg til en stressfraktur.

United ønsket ikke å kommentere Daily Mails sak om Højlund-skaden.

Powered by Labrador CMS