Atalanta BC v AC Monza - Serie A

Romano: — Kontrakten er signert

Publisert Sist oppdatert

Torsdag kveld skriver Fabrizio Romano på Twitter at Rasmus Højlund har signert en femårskontrakt med mulighet for et års forlengelse. 

Romano gjentar også seg selv, og skriver at United planlegger å annonsere Højlund som United-spiller på Old Trafford før vennskapskampen mot Lens.

Rasmus Højlund blir Uniteds nye spiss, men det gjenstår fortsatt at United har offentliggjort overgangen.

Torsdag skriver imidlertid Samuel Luckhurst i Manchester Evening News at legesjekken er bestått.

Overgangen fullføres nå ved at United ordner visum, spiller-registreringen og selve kontraktskrivingen. Højlund skriver under på en 5+1-årskontrakt.

Onsdag ble det imidlertid kjent at United venter med å presentere dansken frem til helga, trolig i forbindelse med treningskampen mot franske Lens på Old Trafford.

Ting har tatt litt tid

20-åringen ankom Manchester og Carrington tirsdag kveld for å gjennomføre den medisinske testen. Ifølge rapportene skulle alt fullføres i løpet av onsdagen, men nå kan det altså se ut til at United-supporterne må smøre seg med enda mer tålmodighet.

– Højlund skulle møte noen supportere og gjennomføre diverse aktiviteter rundt signeringen sin, dette ble avlyst og United fokuserer nå på den medisinske testen, skriver Luckhurst. 

Videre skriver han:

– Avtalen er ikke i reell fare og United ser nå på muligheten for å annonsere han i forbindelse med hjemmekampen på Old Trafford mot Lens, 13.45 norsk tid.

Danske Ekstrabladet skriver det samme, at det skjer mot Lens.

Dersom spissen blir presentert på «Drømmenes teater» vil det ikke være første gang United velger denne løsningen. Både Raphaël Varane og Casemiro ble også presentert på denne måten da de ankom klubben.

LES OGSÅ: (+) «Derfor tror Ten Hag så sterkt på Højlund»

Powered by Labrador CMS