– Ingen andre enn United

Shinji Kagawa var aldi i tvil om hva som skulle bli hans neste klubb.

Publisert Sist oppdatert

I en sak her på united.no i forrige uke, uttalte Bundesliga-ekspert Raphael Honigstein, blant mye annet, at Shinji Kagawa «er som skreddersydd for Premier League».

Nå, en uke etter at det ble kjent at den japanske 23-åringen var kommet til enighet med United, røper Honigstein at Kagawa aldri vurderte andre klubber.

– Signalene fra spilleren selv og agenten hans, var hele veien krystallklare. Skulle han flytte på seg ville det bli til Manchester United, sier Honigstein i et intervju med ManUtd.com.

Det betyr ikke at det manglet på interesse for spilleren:

– Nei, for i alle fall Arsenal og Chelsea studerte ham nøye, og sent i prosessen kom også Real Madrid inn i bildet. Men United satt med trumfkortet; det var nemlig til dem han ville.

– Av og til er det lett å bli kynisk, og det hender at spillere skriver under for den som byr mest penger. Dette tilfellet var imidlertid annerledes. Så langt jeg kjenner til var han ikke en gang interessert i å lytte til hva andre kunne tilby.

Hvilke aspekter i spillet hans indikerer at han vil klare å tilpasse seg Premier League?

– Alle. Han har fenomenale holdninger både på og utenfor banen. Han er en fyr som elskes av alle; ingen har noe galt å si om ham. Han er litt sjenert, men en flott lagkamerat og strålende proff. Dette, pluss hans unike sett med ferdigheter, gjør ham skreddersydd for Premier League. Han er hurtig, direkte, en dyktig «én-touch»-spiller, og fordi han er ung kan han bare bli enda bedre. Hittil tror jeg vi bare har fått se i glimt hva han kan gjøre, sier en imponert Raphael Honigstein.

Les mer om Honigsteins synspunkter på Kagawa i denne saken

Powered by Labrador CMS