– Real Madrid er mye bedre

Det helles allerede bensin på bålet før returoppgjøret i Champions League tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Etter 1-1 på Santiago Bernabéu for to uker siden er de fleste enige om at det vidåpent hvem som vil gå videre av Real Madrid og Manchester United.

Men ikke tidligere Real Madrid-president Ramón Calderón. Han er overbevist om at spanjolene vil trekke det lengste strået.

– Med tanke på Real Madrids form bør de være kapable til å score minst ett mål, noe som betyr at motstanderen blir nødt til å score to. Jeg er rimelig sikker på at Real Madrid vil gå videre, sier han til Marca.

– Jeg husker kampen (i 2003) da vi var i en vanskelig situasjon, men den andre Ronaldo scoret tre mål og roet ned fansen. Det samme kan skje her.

– Real Madrid er et mye bedre lag enn Manchester United og bør gå videre.

Tirsdag imponerte hovedstadsklubben voldsomt mot Barcelona i Copa del Rey. På Camp Nou storspilte de og vant 3-1, noe som bør hjelpe på selvtilliten til ligatreerne.

– Kampen mot Barcelona handlet om fantastisk organisering, taktikk, kjemping og lagarbeid. Laget hadde kontroll på Barcelona og forsvarte seg utrolig, med Cristiano Ronaldo i fin form.

– Jeg håper Real Madrid fortsetter å gjøre det samme i mange år framover.

Før oppgjøret mot United gjenstår imidlertid nok et El Clasico lørdag, denne gangen i seriesammenheng. Calderón forventer at Real Madrid stiller med sitt sterkeste mannskap.

Det hadde neppe gjort United noe heller.

Powered by Labrador CMS