RR

Rangnick navngir seks spillere United diskuterte

Publisert Sist oppdatert

Ralf Rangnick hadde et håp om at United forsterket i januarvinduet etter at han kom inn i United.

Det ble det imidlertid ikke noe av. United valgte i stedet å vente med å forsterke til den nye og permanente manageren var på plass.

Nå sier den tidligere United-manageren at det var seks navn United diskuterte i januar i fjor, bare for at klubben lot alt ligge.

Det er merkbart at United kikket på fire spisser, men uten at det ble noe av med noen av dem. Det ble jo heller ikke noe spisskjøp på United i sommer, da pengene offensivt heller ble brukt på Antony.

United.no tar derfor en rask titt på hva som skjedde med disse seks.


Josko Gvardiol (20)

Fortsatt i samme klubb. Den nå 20 år gamle kroatiske forsvarsspilleren i RB Leipzig var i Leipzig i januar og er der fortsatt. Spiller stort sett fast for tyskerne, og scoret tirsdag kveld da Leipzig slo Real Madrid 3-2 i Champions League. Er også inne på Kroatias A-landslag.

Christopher Nkunku (24)

Fortsatt i samme klubb. Er, som Gvardiol, fortsatt også i Leipzig. Scoret og serverte målgivende jevnlig forrige sesong, og er nesten kun blitt hetere siden den gangen. Det ble totalt 35 mål på 52 kamper for klubben forrige sesong, og det er blitt 12 mål på 18 kamper hittil denne sesongen. Er inne på Frankrikes A-landslag.

– Disse to var realistiske muligheter, men klubben valgte altså at de heller ville bygge et nytt lag med den nye manageren som skulle inn, sier Rangnick til Bild.

– I tillegg diskuterte vi følgende spillere da de var på markedet. (se under)

nkunku324

Alvaro Morata (30)

Tilbake i Atletico Madrid. Spissen var lånt ut fra Atletico Madrid til Juventus forrige sesong, men er nå tilbake med ganske så bra suksess i Spania, der det er blitt fem mål på ni ligakamper fra start denne sesongen. I tillegg scorer 30-åringen regelmessig for Spania.

Luis Diaz (25)

Skiftet klubb i januar da United diskuterte ham. Kantspilleren var brennhet for Porto da Rangnick og co diskuterte ham, med 14 mål på 18 kamper og mange offensive bidrag også for Colombia da han spilte landskamper. Da United ikke gjorde noe så dro Diaz i stedet til Liverpool i en avtale som til slutt kan koste Merseyside-laget 60 millioner euro.

Dusan Vlahovic (22)

Skiftet klubb i januar da United diskuterte ham. Den 22 år gamle spissen hadde 17 mål på 21 kamper for Fiorentina i januar, men da United ikke gjorde noe så ble det i stedet Juventus – som kjøpte ham i en avtale som til slutt kan bli verdt 80 millioner euro. Scorer også jevnlig for Serbias A-landslag, blant annet mot Norge i september.

Erling Braut Haaland (22)

Skiftet klubb i sommer. De fleste kjenner vel han her. Ble i Dortmund ut sesongen, og skrev til slutt under for Uniteds lyseblå rivaler da utjøpsklausulen gjorde seg gjeldende.


Da Erik ten Hag kom inn så begynte United så å handle. Det endte med følgende seks førstelagsspillere inn i hans første overgangsvindu i klubben.

Martin Dubravka, keeper – ikke brukt

Lisandro Martinez, midtstopper – har imponert stort

Tyrell Malacia, venstreback – en utfordrer for Shaw

Christian Eriksen, sentral midtbane – har imponert

Antony, høyre kant – har vist seg fram

Casemiro, sentral midtbane – imponerer nå veldig

Fotballdirektør John Murtough har siden sagt at United ikke kan være like offensive på overgangsmarkedet videre.

Powered by Labrador CMS