ralfrangnick020422b

– Har ikke blitt bedt om råd i managerjakten

Publisert Sist oppdatert

Ralf Rangnick leder som kjent Manchester United ut denne sesongen, og så skal en ny manager lede United neste sesong, mens Rangnick går over i en rådgivende konsultasjonsrolle.

Akkurat detaljene i den rollen er ikke kjent ennå, og det har tidvis fremstått som om hovedpersonen selv ikke kjenner alle detaljene heller, men Daily Mails Jack Gaughan skrev sent tirsdag kveld at Rangnick skal jobbe for United seks dager i måneden når han starter i konsultasjonsrollen.

Det har blitt spekulert i at Rangnicks favoritt til managerjobben er Erik ten Hag, og nederlenderen virker kanskje akkurat nå som den mest sannsynlige neste manageren, men ifølge Gaughan har United ikke bedt Rangnick om råd i forbindelse med klubbens managerjakt.

ralfrangnick010422
VIRKER IKKE Å VÆRE SÆRLIG INVOLVERT I MANAGERJAKTEN: Ralf Rangnick.

 

Selv om vi ikke helt vet hva Rangnicks rolle blir i United fra og med sommeren, så kan en anta at han kanskje vil bidra i forbindelse med rekruttering, både siden han har en del erfaring på området, men også fordi Rangnick allerede har vært åpen om at han har gitt råd til United-styret om dette.

– [Liverpool og Manchester City] har blitt bygget opp over en periode på fem-seks år, og alt har handlet om å bygge et lag som skal passe den treneren de har. Jeg har fortalt styret i United at det er det som også må skje her. Så langt kan jeg gå. Uansett når den nye manageren er på plass så må det handle om hvordan han ønsker å spille og hva slags spillere vi trenger for at det skal skje, siterte vi nylig Rangnick på.

– Deretter kommer det tilbake til DNA, tempo, fysikk, hva trenger vi? Denne klubben mangler ikke tekniske spillere. Det den trenger er flere fysiske spillere.

Powered by Labrador CMS