rangnick280422p

– Etter bare to uker var det åpenbart for meg hvor problemene var, og hva som måtte gjøres for å fikse dem

Publisert Sist oppdatert

Ralf Rangnick har gjennomført et intervju med den østerrikske avisa Der Standard, og selv om det meste av intervjuet handlet om jobben hans som landslagssjef for Østerrike, så var de også innom temaet Manchester United.

Passende nok ble det et tema etter at Rangnick ble spurt om det stemmer at en lærer mer av å tape enn av å vinne.

– Jeg tror ikke det. Som trener eller sportsdirektør handler det om å være i stand til å utvikle ting, og å minimere tilfeldighetsfaktoren så mye som mulig. At en utvikler et lag i en retning hvor en bruker kontroll over kampen og en bestemt type fotball for å skape betydelig flere sjanser enn en tillater motstanderen. Det ville ikke tatt Manchester United seks måneder å gjøre det.

– Etter bare to uker var det åpenbart for meg hvor problemene var, og hva som måtte gjøres for å fikse dem, men spørsmålet er om en har mulighet til å endre disse tingene.

Avisas oppfølgingsspørsmål handlet om Cristiano Ronaldo – kanskje fordi Rangnicks forrige svar kanskje blant annet hintet om det faktum at Rangnick angivelig skal ha ønsket å selge Ronaldo allerede i januar, men at klubben ikke skal ha ønsket å gjøre dette.

Der Standards spørsmål var rett og slett: Om Cristiano Ronaldo var fra Østerrike, ville du tatt ham ut på landslaget?

– Han er ikke fra Østerrike, svarte Rangnick.

ronsa
IKKE FRA ØSTERRIKE: Meningene er delte om Cristiano Ronaldo, men alle er i alle fall enige om at han ikke er fra Østerrike.
Powered by Labrador CMS