ralfrangnick110322k

Håper på bedring mot Tottenham: – Vi gjorde det altfor enkelt for City

Ralf Rangnick var på ingen måte fornøyd med forsvarsarbeidet mot Manchester City, og har i den forbindelse holdt møter med både forsvaret og de defensive midtbanespillerne samlet, og også noen individuelle møter.

Publisert Sist oppdatert

Forrige helg ble det et surt 1-4-nederlag borte mot Manchester City for United, og hvor fort flytter en da egentlig fokus over til neste kamp?

I et intervju med MUTVs Stewart Gardner ble Ralf Rangnick spurt om fokuset ble snudd raskt til Spurs-kampen da han lurte på hvordan treningene hadde vært denne uka.

– De første en eller to dagene på treningsfeltet så snakket vi og holdt møter om i alle fall de to første målene vi slapp inn mot Manchester City, for de var begge… jeg vil ikke si gavepakker, men vi gjorde det altfor enkelt for City å score i de to situasjonene. Vi snakket oss gjennom det med den bakre fireren og de defensive midtbanespillerne, og jeg hadde også noen individuelle samtaler med noen spillere. Men siden i går [torsdag] var vårt fulle fokus på lørdagens kamp, svarte Rangnick.

KdB
ALTFOR ENKELT: City feirer 1-0-målet i byderbyet.

Tyskeren legger ikke skjul på at de neste dagene på Old Trafford kan bety svært mye, med returkampen mot Atlético Madrid bare noen dager etter Tottenham-kampen.

– Begge kampene er veldig betydningsfulle, veldig viktige. Lørdagens kamp er svært viktig med tanke på vår tabellsituasjon i ligaen. Vi er fullt klar over at vi trenger å vinne denne kampen for å beholde kontakten med de andre lagene som kjemper om en fjerdeplass i ligaen, sa Rangnick.

LES OGSÅ: – Om Middlesbrough, Burnley og Wolves kan slå dem, så kan vi også slå dem

– Kampen på tirsdag er som en finale: det er 1-1, og vi spiller på hjemmebane mot Atlético Madrid, og vi ønsker å kvalifisere oss til kvartfinalen i Champions League.

Uansett er det nå først snakk om ligakampen mot Spurs, og der må det bli seier for at Rangnick skal være fornøyd.

– Vi har tapt altfor mange poeng de siste tre månedene i situasjoner hvor vi har ledet med ett eller to mål. Vi burde hatt fire eller seks poeng mer, men det gjør vi ikke. Det er derfor vi ikke har råd til å tape flere poeng, og spesielt ikke mot en direkte konkurrent som Tottenham.

Hele intervjuet med Rangnick er tilgjengelig i klubbens egen app.

Powered by Labrador CMS