Manchester United v Leicester City - Premier League

Taus om managerjakten: – Antar at styret snakker med kandidatene

Publisert Sist oppdatert

Mye tyder på at Manchester United i løpet av kort tid vil bestemme seg for hvem de ønsker seg som klubbens nye manager.

For Gary Neville ble behovet for endring på Old Trafford bare ytterligere forsterket i 1-1-kampen mot Leicester lørdag kveld.

På Sky Sports advarte Neville gamleklubben mot å tro at alt vil løse seg dersom de henter Erik ten Hag eller Mauricio Pochettino.

– Det er ikke så enkelt som at de bare kan ansette en talentfull manager. Det må skje noe drastisk her, så alle skjønner at det er en ny start. Hvis ikke Glazers ønsker å selge, kan jeg ikke se at de vil lykkes uten å gjøre fundamentale endringer, sa Neville.

Samtidig fikk Rangnick spørsmål om den pågående managerjakten.

Ifølge rapportene har Manchester United vært i dialog med Erik ten Hag, Mauricio Pochettino og ytterligere én kandidat.

– Jeg vet ikke. Jeg er nok feil person å spørre. Jeg antar at styret snakker med potensielle kandidater, men jeg kan ikke si noe mer om det akkurat nå, svarte Rangnick da han ble spurt om samtalene av BBC.

– Bildet er ganske klart for meg, men det var det også for noen uker siden. Vi har snakket om det internt, men jeg kan ikke si noe mer for øyeblikket, sa han i et intervju med Sky Sports.

Manchester United v Leicester City - Premier League
POENGTAP: Ralf Rangnick hadde trengt alle tre poengene mot Leicester.

På pressekonferansen sa Rangnick at han ikke kunne klandre spillerne for poengtapet mot Leicester. Tyskeren poengterte at Marcus Rashford var den eneste offensive spilleren han hadde tilgjengelig på benken, da Cristiano Ronaldo og Edinson Cavani var skadet, mens Jesse Lingard kastet opp under kampen og derfor ikke kunne brukes.

– Vi må bare være ærlige og si at det var et rettferdig resultatet. De fikk ett poeng de fortjente, og vi fikk ett poeng vi fortjente, sa Rangnick.

Mandag kan Arsenal økte forspranget til seks poeng med én kamp til gode med seier mot Crystal Palace.

Rangnick kommer imidlertid ikke til å finlese tabellen fram mot kampen mot Everton neste lørdag.

– Jeg er ikke ei spåkone, så jeg vet ikke hvor Manchester United er neste sesong. Det er vår jobb å avslutte sesongen på best mulig måte. Det betyr ikke nødvendigvis at vi tar fjerdeplassen, for dette resultatet gjør det ikke enklere.

– Men det hjelper ikke å se på tabellen hver eneste uke og spekulere hvor mange poeng vi trenger. Akkurat nå har vi ikke nok poeng til å være der.

Les mer om hva Rangnick sa om uavgjortkampen mot Leicester her!

Powered by Labrador CMS