rang
Skjermdump: TV 2 Sport Premium

Spilte alle kortene: – Hadde ikke flere offensive spillere igjen

Ralf Rangnick erkjenner at det ser mørkt ut for Manchester Uniteds mål om Champions League-spill neste sesong. Tyskeren satset alt mot Leicester, men fikk likevel bare ett poeng.

Publisert Sist oppdatert

Ettersom både Cristiano Ronaldo og Edinson Cavani var ute, var Marcus Rashford den eneste angrepsspilleren Rangnick hadde i bakhånd mot Leicester lørdag kveld.

24-åringen kunne fått en etterlengtet opptur som matchvinner i sluttminuttene, men ble felt av Anthony Elanga som hindret sin egen lagkamerat i skuddøyeblikket.

– Vi løftet oss etter baklengsmålet, og jeg kan ikke si at de ikke prøvde. Vi gjorde alt vi kunne for å score, men vi klarte ikke å gjøre det vi gjorde mot West Ham og Tottenham. Vi har ikke så mange offensive spillere tilgjengelige, sa Rangnick til Sky Sports etter 1-1-kampen.

Jesse Lingard satt også på benken, men kunne ikke spille grunnet sykdom, sa Rangnick.

– Så alle de offensive spillerne våre var på banen.

– Vi fikk vite i morges at Cristiano ikke kunne spille, og da måtte vi enten spille med Marcus på topp, eller med Pogba på midtbanen. Etter en time endret vi på det.

Manchester United v Leicester City - Premier League
POENGTAP: Ralf Rangnick hadde trengt alle tre poengene mot Leicester.

– Matematisk mulig

I det som fra første spark på ballen var en frustrerende kveld for United-fansen på Old Trafford, tok Kelechi Iheanacho første stikk med sin 1-0-scoring etter en drøy time.

Bare tre minutter senere utlignet Fred på en retur fra Kasper Schmeichel, som til TV 2 slo fast at han var skuffet over at Leicester ikke tok alle poengene.

– Vi slet med å finne rytmen i førsteomgangen, kanskje på grunn av den lange pausen, sa Rangnick i sin oppsummering.

– Andreomgangen var bedre. Vi ga bort en scoring på en kontring, noe som gjorde det vanskeligere. Men slo tilbake og utlignet, og vi kunne scoret vinnermålet på slutten. Vi er ikke fornøyd med resultatet, men andreomgangen var grei.

Tyskeren innser at en topp fire-plassering blir mindre og mindre sannsynlig. Mandag kan Arsenal øke forspranget til seks poeng.

– Det er matematisk mulig, men uansett er det vårt ansvar å avslutte sesongen med stil, sa Rangnick.

Shaw-skade og Maguire-ros

Tyskeren roste også United-supporternes støtte til Harry Maguire, og kapteinens «feilfrie kamp» mot gamleklubben.

Luke Shaw måtte ut i pausen, noe Rangnick fortalte var grunnet problemer med en tidligere skade i beinet.

Nå rettes sannsynligvis fokuset raskt mot den pågående managerjakten igjen.

– Bildet er ganske klart for meg, men det var det også for noen uker siden. Vi har snakket om det internt, men jeg kan ikke si noe mer for øyeblikket, sa Rangnick.

Powered by Labrador CMS