rangnickronaldo280422

– Om han spiller slik som i dag, så kan han fortsatt være til stor hjelp for dette laget

Publisert Sist oppdatert

Noe annet ville vel vært svært overraskende, men Ralf Rangnick var vesentlig mer fornøyd med andreomgangen enn den første.

– Jeg synes at vi i andreomgangen hadde en god reaksjon, en god innstilling fra laget, og i enda større grad etter at vi slapp inn målet etter 60 minutter. Det var fint å få en rask utligning til det målet, med en veldig bra målgivende pasning av Nemanja Matic, og en fantastisk avslutning av Cristiano, sa han til Sky Sports etter kampen.

– I førsteomgangen slet vi med å stenge ned rommene, og vi trengte noen veldig gode redninger av David, og et par siste-liten-taklinger. Vi var bedre i andreomgangen – vi satte Anthony Elanga tilbake mer eller mindre som en venstre vingback, og de siste 15 minuttene spilte vi med en bakre femmer med tre midtstoppere, og jeg synes at det ga oss mer kontroll på kampen.

– Vi viste som sagt en god reaksjon i andreomgangen. Det var et heldig uavgjortresultat, men vi gjorde oss fortjente til det.

Rangnick har snakket om avstanden opp til topplagene, og ble spurt om en så det her også selv om det ble uavgjort.

– Ja, til tider så en det,men de spilte nesten med sitt beste lag, og vi manglet noen spillere, men uansett har dette vært et problem både før jeg kom og etter jeg kom: vi har våre problemer når det gjelder å forsvare oss, og i det å få tak i ballen. Vi er bare ikke kompakt aggressive nok, og ikke fysiske nok i noen av de situasjonene, og dette vises ekstra godt mot topplag som Chelsea, Liverpool og City.

Etter ros av Ronaldo tidligere i intervjuet, så ble Rangnick også spurt om portugiseren kan være en del av United i fremtiden også.

– Ikke bare målet han scoret i dag, men hele hans prestasjon og hans innstilling med tanke på hvor ofte han hjalp til på vår halvdel – i en alder av 37 år. Det er ikke normalt å gjøre det. Om han spiller slik som i dag, så kan han fortsatt være til stor hjelp for dette laget.

– Når alt kommer til alt så er det Eriks, og også Cristiano, som må bestemme hva de skal gjøre [neste sesong]. Det er ikke jeg som bør snakke om det, men som sagt var prestasjonen til «Chris» veldig god i kveld.

MER FRA RANGNICK: Bekreftet at han kan kombinere rollen i United med en annen jobb

Powered by Labrador CMS