GettyImages-1391773234

Dette har imponert Rangnick mer enn noe annet

Før han leder United på Old Trafford for siste gang forklarer Ralf Rangnick at det særlig er én ting som har gjort et uslettelig inntrykk på ham.

Publisert Sist oppdatert

Ralf Rangnick kom til United på senhøsten i 2021 for å lede laget ut sesongen etter Ole Gunnar Solskjær fikk sparken og Michael Carrick hadde hatt vikarjobben i de tre kampene mot Villarreal (Champions League), Chelsea og Arsenal.

Selv om tiden under Rangnick har vært en berg- og dalbane for United, både spillemesig og resultatmessig, og Rangnick selv har uttrykt seg kritisk, er det særlig én ting som har imponert tyskeren. 

LES OGSÅ: Våre vurderinger om laget mot Brentford

Manchester United v Tottenham Hotspur - Premier League
GLEMMER IKKE FANSEN: Ralf Rangnick poserer for et bilde med et par unge United-supportere. Rangnick sier støtten fra United-fansen har vært strålende til tross for en vanskelig sesong.

– I de fleste kampene har jeg nytt tiden min her, selv om vi selvsagt har hatt kamper der vi har ledet 1-0 men gitt fra oss for mange poeng. Selv om disse øyeblikkene ikke har vært så fornøyelige, har støtten fra fansen vært massiv. Det er en av de største attributtene til denne klubben, sier Rangnick i sitt kampintervju til MUTV. 

– Jeg snakket med Thomas Tuchel før kampen (mot Chelsea, red anm) og han sa til meg «for et stadion! For en atmosfære!», legger Rangnick til. 

Selv om Champions League-toget i praksis allerede har gått for Uniteds-del, ønsker Rangnick å fullføre sesongen med stil og sier mandagens kamp mot Brentford er viktig.

– Det er en veldig viktig kamp både for fansen, men også for å kunne gi en boost før neste sesong. Derfor ville det vært godt å få tre poeng i denne kampen.

Powered by Labrador CMS