ralfrra

– Nå må vi vinne nesten samtlige kamper

MANCHESTER: Etter tapet mot Atlético Madrid er en topp fire-plassering i Premier League Uniteds eneste mulighet til å nå Champions League neste sesong. Ralf Rangnick innrømmer at det blir tøft.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har ni kamper igjen og må trolig vinne nesten alle. Vi må i alle fall slå Arsenal, er konklusjonen fra Rangnick etter nederlaget på Old Trafford.

Det var en skuffet Ralf Rangnick som møtte TV-kameraene rett etter kampslutt, og han var klar på at det var mangelen på uttelling før pause som ble avgjørende for 8. delsfinalen mot Atletico Madrid.

– Jeg synes at vi leverte en veldig god 1. omgang. Da spilte vi akkurat som ønsket, med høy intensitet. Det meste skjedde på deres halvdel av banen, men vi klarte ikke å få ballen i mål. Det var jo noen øyeblikk hvor vi kunne scoret, men i stedet så slapp vi dem til på den ene overgangen. Det gjorde ikke livet noe enklere for oss, sier Rangnick.

– Dommeren lot seg lure

– Etter pause ble det nemlig vanskelig. Vi fant aldri rytmen. Det var vel aldri mer enn tre minutter sammenhengende spill. Det var alltid avbrytelser, noen som lå på bakken og noen snodige dommeravgjørelser.

– Jeg vil ikke si at de var avgjørende, men han falt altfor ofte for drøyingen av tid som foregikk, og at det bare ble fire tilleggsminutter var en vits. Atlético Madrid er mestere på å spille slik. De har gjort det i ti år, sa en skuffet Rangnick. 

– Jeg mener også at det var et klart frispark til Anthony Elanga før målet, men dommeren og linjemannen mente ikke det, la han til.

rondommer
IRRITERT: Cristiano Ronaldo brukte etter hvert mye tid på å klage på Slavko Vincic.

Tyskeren mente fortsatt at det var for tidlig å snakke om det store bildet og alt som skal skje etter sesongen.

– Vi har fortsatt ni kamper igjen å spille denne sesongen. Vi skal forsøke å avslutte sesongen på best mulig måte og forsøke å kvalifisere seg til Champions League igjen. Selvsagt vil det være fint for oss om Arsenal avgir poeng, men det kan ikke vi kontrollere. Vi må fokusere på å skape resultater i våre kamper, sier Rangnick.

MER FRA KAMPEN:

KOMMENTAR: – Et resultat som etterlater seg et hav av spørsmål

SPILLERBØRSEN: – Det er ikke mange av disse Champions League vil savne

Powered by Labrador CMS