«Det er ikke mange av disse Champions League vil savne»

Supporterklubbens børs står under, men først kan du sette din egen børs hvis du ønsker å gjøre det uten å være påvirket av våre vurderinger.

Sett din egen børs:

David de Gea – 6,5
Flott redning da et De Paul-skudd hadde retning mot vinkelen, men ble stående passiv å se Atletico-scoringen da motspilleren hadde hele målet å sikte på. Ja, kunne kanskje gjort det bedre, men de største feilene skjedde før den tid i det angrepet. Et svakt utspill da han ble spilt i trøbbel av Maguire etter pause.

Diogo Dalot – 5,0
United ble rullet opp og Dalot var for langt inne sentralt på baklengsscoringen. Så kan man spørre seg om det er tilfeldig eller ikke at United igjen slipper inn mål fra egen høyreside. Noen vil mene at han må få mest skyld for det, men jeg legger en del av skylda på hele bakre firer. Et par ok skudd, og villig med offensivt.

Raphaël Varane – 6,5
Gjorde egentlig ikke så mye feil, og ryddet fint opp et par ganger. Fremstår klart bedre enn sin partner. Kunne scoret på headingen fra Telles-frisparket.

Harry Maguire – 5,0 (ut for Mata 84)
En kamp som på mange måter oppsummerte sesongen hans. Virker utrygg. Satte De Gea i trøbbel en gang etter pause, gir bort unødvendige frispark og en del av en backrekke som ser sårbar ut med en gang de blir satt under press.

magutd

Alex Telles – 5,0
Egentlig aktiv offensivt, men uten å være synkronisert med Sancho. Det ble med en masse resultatløse forsøk. Et godt frispark som Varane kunne scoret på.

Scott McTominay –5,5 (ut for Matic 67)
Var ryddegutt og gjorde den jobben ganske så godt, selv om United som lag slet litt mer med overgangene imot etter den første halvtimen.

scotty21

Fred – 6,5 (ut for Cavani 75)
Samba-Fred. I alle fall før pause. Flere lekre detaljer, en vidunderlig finte inne i Atleticos 16-meter og ganske god med ball over hele banen. Meid ned rett før Atletico-målet, men uten at dommeren blåste. Ofret da Rangnick forsøkte alle grep for å endre kampbildet, men hadde da også hatt en roligere periode (som mange andre).

Bruno Fernandes – 5,0 (ut for Pogba 67)
Spilte frem Elanga til svenskens store sjanse, og var også sentral bak en tidlig Elanga-sjanse etter hvilen. Også ett godt skudd som keeper dessverre fikk slått til corner, men veldig lite involvert til ham å være totalt sett – og nesten usynlig i perioden før han ble byttet ut.

Anthony Elanga – 5,0 (ut for Rashford 67)
En kjempesjanse til å gjøre 1-0, men avslutningen traff hodet til Oblak. Også sentral i Uniteds første sjanse, og en tidlig sjanse også etter pause. Sånn sett langt på vei Uniteds farligste spiller, men det ble for lenge mellom glimtene. Ble tatt og skulle hatt frispark 37 sekunder før Atletico scoret, men dommeren, som blåste mye frispark etter pause, brydde seg ikke da. Også merkelig å se at han forsvarte seg så sentralt, men det må da være et lagtaktisk grep?

Jadon Sancho – 5,0
Selvtilliten var fortsatt tydelig, men de vellykkede driblingene skjedde dessverre litt lavere i banen. Da han nærmet seg Atletico-feltet ble han stanset.

Cristiano Ronaldo – 5,0
Begynte kampen med triksing etter 60 sekunder, og jobbet knallhardt i resten av 1. omgang uten å komme til sjanser. Etter hvert ble det dessverre mer og mer klaging enn gode involveringer.