RR

Atlético får ett døgn mer hvile: – De har en fordel

Publisert Sist oppdatert

Ralf Rangnick mener Atlético Madrid drar fordel av å ha ett døgn mer enn United å hvile ut på etter lagenes respektive ligakamper denne helgen, før Champions League-returen mellom de to på tirsdag.

Diego Simeones mannskap spilte sin La Liga-kamp mot Cadiz fredag kveld, mens United måtte vente med sin storkamp mot Tottenham til lørdag kveld.

– Nå handler det om restitusjon og å passe på at vi får hvilt ut så godt vi bare kan. De (Atlético) hadde sin kamp i går, så de har en fordel på 24 timer. Samtidig tror jeg denne kampen (seieren over Spurs) kan fungere som en energiinnsprøytning, sier Rangnick etter lørdagens triumf.

Club Atletico de Madrid v Cadiz CF - La Liga Santander
KUNNE FEIRE TRE NYE POENG: Atlético har tatt seg opp til tredjeplass i La Liga etter fire strake seire.

De rødhvite har virkelig reist kjerringa etter at lagene spilte 1-1 mot hverandre i den første kampen i Madrid. Simeones menn har tatt tre av tre seire i ligaspill siden den gang.

Fredagens kamp endte med 2-1-seier etter scoringer av Joao Felix og Rodrigo de Paul.

Rangnick erkjenner at United antakeligvis må spille enda bedre mot Atlético enn de spilte mot Tottenham lørdag dersom de skal ha en sjanse til å skaffe seg avansement.

– Det er opp til oss å spille på høyt nok nivå. Kanskje må vi til og med spille ti eller 20 prosent bedre enn hva vi gjorde i dag. Vi kjenner fysikken til Atlético og vi så i førsteomgangen i Madrid hva som skjer når du ikke møter de fysiske kravene.

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS