Peace

Rangnick lagde plakat til støtte for Ukraina

Publisert Sist oppdatert

Ralf Rangnick tok initiativ til en støttemarkering for Ukraina før lørdagens Premier League-møte med Watford.

Det kom ikke tydelig frem av TV-bildene, men kort tid før avspark samlet både United og Watford seg side om side bak den tyske treneren, som holdt opp en plakat med fredstegnet og ordet fred skrevet på engelsk, italiensk, spansk, russisk/ukrainsk, fransk og tysk.

Ifølge manutd.com har Rangnick laget plakaten selv, og klubben stiller seg også bak budskapet.

Den russiske invasjonen av Ukraina har vekket avsky gjennom både Europa og resten av verden, og flere av tilskuerne på Old Trafford hadde også med seg ukrainske flagg for å vise støtte til den ukrainske befolkningen.

Manchester United v Watford - Premier League
VISTE STØTTE TIL UKRAINA: Flere av tilskuerne på Old Trafford hadde med seg ukrainske flagg.

Den russiske invasjonen har ført til at United har kuttet båndene til flyselskapet Aeroflot, som er deleid av den russiske staten. Flyselskapet hadde vært United-sponsor i flere år.

Rangnick var også klar på hva han synes om situasjonen da han fikk spørsmål om den på pressekonferansen før lørdagens kamp:

– Det er en menneskelig tragedie for alle involverte. Jeg kan ikke tro det jeg ser på TV-skjermen. Det er en fryktelig situasjon, og jeg håper politikerne kan deeskalere situasjonen og avslutte det som skjer, sa tyskeren.

Powered by Labrador CMS