Ryktene som aldri tar slutt

Hva er egentlig greia med disse Di María-ryktene? Sport Witness kommenterer.

Publisert Sist oppdatert

United.no samarbeider med Sport Witness, nettsiden som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives i de ulike landene og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

Om Di María og PSG

Av: Sport Witness

Ryktene om Ángel Di María og PSG nekter å forsvinne, mye fordi det blir overskrifter hver gang de blir nevnt. Torsdag slo Give Me Sport til med en overskrift hvor det stod at United kunne forvente et stort bud på Ángel Di María, og videre skrev de:

«Manchester United vil få det tøft med å beholde sommerens stjernesignering, Ángel Di María, ved sesongslutt, ettersom PSG-manager Laurent Blanc fortsatt har håp om å lokke ham til Parc des Princes.

Informasjonen kommer fra den franske avisen Le 10 Sport, som siterer Le Parisien når de skriver at Laurent Blanc ikke har noe mistet interessen for argentineren som kom til Old Trafford for 60 millioner pund denne sommeren.

Det blir sagt at PSG-sjefen ikke har utelukket å gå for igjen Di María neste sommer, og har ham på listen over overgangsmål han tror kan forsterke stallen hans.»

Blanc
PÅ JAKT: Laurent Blanc skal være på utkikk etter offensive forsterkninger, men bør lete andre steder enn Old Trafford.

Le 10 er ikke en nyhetsavis, men nok om det, de sier at Di María vil være en av flere offensive mål, ifølge Le Parisien. Videre skriver de tull om prisen Manchester United betalte for spilleren, og siterer noen som tror Premier League-klubben ble svindlet.

Det er ikke akkurat konkret. Så bør noe av det Le Parisien skriver bør uroe United-fansen? Vel, svaret er enkelt: Nei. De trekker ut en liten del av en større artikkel, om at dersom PSG kommer til å selge spillere og ønsker å kjøpe flere offensive spillere, kan Di María være på listen, som også inkluderer Nicolas Gaitán og Paul-Georges Ntep. Mer konkret er det ikke.

Det faller rett og slett igjennom, så påstanden om at «United vil få det tøft med å beholde Di María» er egentlig ikke basert på noe. Hele historien ser ut til å være at det ikke er noen historie.

Her kan du lese flere saker fra Sport Witness.

Powered by Labrador CMS