Slik blir kampdagen annerledes for United

Torsdag avgjør PL-klubbene hvordan de skal tilrettelegge for en sikker og trygg gjenåpning av ligaen.

Publisert Sist oppdatert

Det blir en ny hverdag for Rashford, Pogba, Fernandes og alle de andre spillerne i Premier League.

Nye transportvaner

Blant de tingene klubbene skal bli enige om på torsdagens møte, er blant annet hvordan transport til og fra stadion skal skje, skriver Sky Sports.

Nå skriver The Athletic-journalist David Ornstein at klubbene enstemmig har vedtatt de nye tiltakene.

Premier League har anbefalt at hvis det er mulig, skal transport til stadion skje samme dag som kampen skal spilles. Dette skal de fleste trenerne ha motsatt seg, ettersom de vil unngå unødig reising på kampdagen.

Man har blitt enige om at klubbene kan benytte seg av fly til og fra kamp, ettersom dette forkorter tiden spillerne er sammen med korte avstander.

Det har også blitt foreslått at man bruker tre busser i stedet for den ene lagbussen, der spillerne sitter to meter fra hverandre, med coronatestede bussjåfører.

BUSS: Selv om ikke Solskjær har tenkt å parkere bussen på banen, vil det parkeres flere busser utenfor Tottenham Hotspur Stadium neste fredag.

Færre med på kamp

En annen diskusjon på møtet blir om hvor mye personell hver klubb får ha med seg på kamp.

Sky skriver at enkelte av toppklubbene vanligvis kommer til kamp med følger på over 60 personale, med blant andre massører, klubbdirektører og flere keepertrenere.

Nå legges det til rette for at hver klubb kan komme med opptil 37 representanter på kampdag. Dette inkluderer 20 spillere, 12 trenere og medisinsk personell, i tillegg til fem «essensielle» ansatte.

Powered by Labrador CMS