MANCHESTER, ENGLAND - SEPTEMBER 30: Chris Smalling of Manchester United celebrates scoring their second goal during the UEFA Champions League Group C match between Manchester United and VfL Wolfsburg at Old Trafford on September 30, 2015 in Manchester, United Kingdom. (Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

Preview: Wolfsburg – United

Les om skader, form, hva som står på spill og alt som må vites før tirsdagens skjebnekamp.

Publisert Sist oppdatert

United spiller borte mot Wolfsburg tirsdag kveld klokka 20.45. Kampen sendes på Viasat Fotball i Norge.

Skadene:

Profil Schneiderlin

United i forrige kamp (West Ham hjemme): De Gea, McNair (Varela, 46.), Smalling, Blind, Darmian, Schneiderlin (Carrick, 43.), Schweinsteiger (Memphis, 73.), Mata, Fellaini, Lingard, Martial.

Trykk her for å se Uniteds tropp mot Wolfsburg.

United-vurderinger før kamp: Foran sin største kamp som United-manager må Louis van Gaal fortsatt vurdere formasjon, men med tanke på tyskernes styrke på kantene, så blir det vel fort fire back. Med skadene så vil det derfor overraske om det blir noen andre enn McNair, Smalling, Blind og Darmian som stiller bakerst, i alle fall hvis McNair virkelig er klar. På midten er Carrick og Schweinsteiger trolig sikre kort, men hva valger Van Gaal lengst frem? Anthony Martial får nok ansvaret som spiss, men gjorde Marouane Fellaini nok mot West Ham til å starte på ny? Hvis ikke blir det nok Mata, Memphis og Lingard som tar de tre plassene bak Martial.

Wolfsburgs skader: Den tyske U21-spilleren Knoche er ute. Felipe er også ute, mens det er tvilsomt om Luis Gustavo kastes innpå til denne – til tross for at han er tilbake i trening.

Wolfsburg (trolig lag): Benaglio; Träsch, Naldo, Dante, R Rodríguez; Arnold, Guilavogui; Vierinha, Draxler, Caligiuri; Dost.

Crystal Palace v Manchester United - Premier LeaguePressekonferansen:

Her kan du lese hva Louis van Gaal sa på mandagens pressekonferanse.

Her kan du lese hva Wolfsburgs sjef sa mandag.

Formen:

United har fortsatt ikke tapt siden de røk borte mot Arsenal tidlig i oktober, men altfor mange av de siste kampene har endt med poengdeling. En ny poengdeling tirsdag vil kanskje ikke være nok til avansement, siden United i så fall er avhengig av hjelp fra CSKA Moskva for å avansere.

Wolfsburg gikk på sitt første hjemmetap i ligaen på nesten to år i helga, og har variert i det siste. Det variable har imidlertid mest vært at de har tapt eller gitt bort poeng borte, men gjort jobben hjemme. De har også slått både PSV og CSKA i sine to tidligere Champions League-hjemmekamper.

Hva står på spill:

Mye. Penger, avansement og ære.

Her kan lese nøyaktig hva som skjer ved de ulike resultatene.

mazicDommeren:

42 år gamle Milorad Mazic fra Serbia.

Les mer om han her.

Statistikk og diskusjon:

Det diskuteres allerede på unitedforumet.no. Ta en titt her.

“Blind,Carrick,Schweinsteiger,Mata og Fellaini på banen samtidig lukter gåfotball lang vei. Pga mangel på spillere er det vel kun en eller to av de fem som kan vrakes.”

BusbyMurphyFerguson

Scoringsvarsel:

Vi har det beste og billigste, og sender rett til din telefon hvis du ikke får sett kampen selv eller er villig til å støtte Supporterklubben med noen få kroner i hver kamp. Meld deg på her.

Powered by Labrador CMS