Preview: Shrewsbury – United

Les deg opp på skader, form, dommer og mer før mandagens kamp.

Publisert Sist oppdatert

Mandag kveld møtes Manchester United og Shrewsbury Town på New Meadow. Kampen spilles 20.45, og sendes på TV2 Sport Premium og TV2 Sumo.

MANCHESTER UNITED:

SKADER: Matteo Darmian, Marouane Fellaini, Ashley Young, Bastian Schweinsteiger, Cameron Borthwick-Jackson, David De Gea, Adnan Januzaj, Guillermo Varela, Phil Jones, Marcos Rojo, Antonio Valencia, Wayne Rooney, Luke Shaw

Ikke spilleberettiget: Donald Love (spilte FA-cup for Wigan tidligere i sesongen).

United i forrige kamp (1-2 mot Midtjylland): Romero, Love, Smalling, McNair, Blind, Herrera(Schneiderlin 72), Carrick, Lingard, Mata(Pereira 78), Memphis, Martial

United-vurderinger før kamp: Denne kampen MÅ United vinne. Louis van Gaal har sagt at FA-cupen er viktig, og ikke siden 2004 har United løftet FA-cuptrofeet. Tapet i midtuken mot Midtjylland var hardt og svelge, og det virker som «alle» har selvtillit og troa på å slå Manchester United. Kun seier er godt nok mot Shrewsbury som kjemper om å holde plassen i League One.

matami
TAP I SISTE: Manchester United kommer fra et tap i Europaligaen før møtet med Shrewsbury.

FORMEN: Februarformen til United har ikke vært god. De røde djevlene fra Manchester fikk en pangstart på måneden med en 3-0-seier over Stoke, men etter har det kun gått én vei. Uavgjort mot Chelsea ble til tap mot både Sunderland og Midtjylland. Shrew

SHREWSBURY TOWN:

SKADER: James Wallace og James Wesolowski

Shrewsbury i forrige kamp: Leutwiler, Whitbread, Knight-Percival, Grandison, Brown, Black, Ogogo, Grimmer (Smith, 46),Akpa Akpro, Mangan (Vassell, 83), Whalley (Wellens, 63)

FORMEN: Shrewsbury har hatt en motsatt formkurve av hva United har hatt i februar. De startet måneden med et tap mot Southend United, for så få et uavgjort og seier i generalprøven mot Blackpool. Til tross for seier var det såvidt de stakk av med alle tre poengene mot Blackpool etter å ha gått fra 3-0 til 3-2.

GettyImages-507560502
JUBEL: Det var store jubelscener da Shrewsbury slo ut Sheffield Wednesday i FA-cupen.

Hva står på spill:

En plass i FA-cupens sjette runde.

Og stolthet.

Ikke siden 2004 har United sist har vunnet FA-cupen, og nå er bordet foreløpig pent dekket for avansement. Sheffield Utd, Derby og Shrewsbury. Det vil være løgn å si at United har hatt tøff motstand til nå, så United har dette på eget ansvar.

Shrewsbury Town ligger på en foreløpig 21.plass i League One. 60 ligaplasser skiller United og Shrewsbury. Etter et tungt tap mot Midtjylland vil ydmykelsen bli komplett om et Shrewsbury-tap følger. Ydmykelsen av å tape mot Shrewsbury vil matche bitterheten av å ryke ut av FA-cupen, tre runder før finalen.

Robert Madley
Robert Madley

Dommeren:

Robert Madley  har dømt Manchester United ved én tidligere anledning denne sesongen. Da var det en tysk midtbanegeneral med navnet Bastian Schweinsteiger som ble matchvinner.

Om minnet trengs å friskes enda mer, så var Watford Uniteds motstander. Madley ga et straffespark til Watford, men Uniteds tysker ble overtidshelt og hjalp United til å kapre alle poengene.

Statistikk og diskusjon:

Kampen diskuteres selvsagt allerede på unitedforumet.no, forumet vårt. Ta en titt og bli med i diskusjonen der du også.

Scoringsvarsel:

Vi har det beste og billigste, og sender rett til din telefon hvis du ikke får sett kampen selv eller er villig til å støtte Supporterklubben med noen få kroner i hver kamp. Meld deg på her.

Powered by Labrador CMS