pogbasss

Ble spurt om Pogbas fremtid: – Å være en del av et vinnende United er den mest magiske følelsen i hele verden

Publisert Sist oppdatert

– Edi er forhåpentligvis tilbake med oss snart. Han fikk en liten belastningsskade i landslagsperioden etter internkampen vi spilte. Han jobber hardt med å komme tilbake, sa Ole Gunnar Solskjær på pressekonferansen da han ble spurt om Edinson Cavanis skade, men han ville ikke si noe om hvor eksakt skaden var.

Mer prat ble det ikke om skadesituasjonen i løpet av pressekonferansen.

LES OGSÅ: – For meg er målet å gå hele veien

cavani33243
SLITER MED EN LITEN SKADE: Edinson Cavani.

Et annet tema som ofte dukker opp på pressekonferanser, er Paul Pogbas fremtid, og det ble også et tema på en dag hvor David Ornstein fra The Athletic skrev at Pogba heller mot å bli værende nå etter at Cristiano Ronaldo kom til klubben.

Solskjær ble nemlig spurt om det at Cristiano Ronaldo er i klubben, og med det øker sjansen for suksess, kan overbevise spillere som Pogba om å bli værende.

– Det er opp til oss å få gode resultater, og å bevise for oss selv at vi kan vinne troféer. Alle som signerer for Manchester United ønsker å vinne troféer, å være en del av et vinnende Manchester United. Det å være en del av et vinnende Manchester United-lag er den mest magiske følelsen i hele verden, sa Solskjær, som sa at han tror alle bare fokuserer på å gjøre sitt beste for United.

pogron
RONALDO, SANCHO OG POGBA: Kan signeringer som Ronaldo gjøre det mer sannsynlig at Pogba blir? Det ble Solskjær spurt om på mandagens pressekonferanse.

United-sjefen roste Pogba for å ha jobbet hardt denne sommeren, og franskmannen skal ha kommet tilbake i god form.

28-åringen har også definitivt levert varene når en ser på assiststatistikken denne sesongen. Mot Newcastle fikk han to nye, og Solskjær er imponert av pasningene Pogba leverer fra seg – men de to målgivende pasningene mot Newcastle var han tilsynelatende ikke så opptatt av å fokusere på.

– Hva er en målgivende pasning? En sideveis pasning til Bruno, hvor han så putter den i krysset? Eller en nydelig pasning til Mason, som får den med seg videre? Paul har alltid vært en god pasningsspiller, han er en av de beste pasningsspillerne i Europa. Han har nok ikke fått målgivende pasninger fra sine beste pasninger denne sesongen, sa Solskjær, som sa at han derfor ikke følger veldig med på statistikk over målgivende pasninger.

– Men Paul har spilt godt, det er helt sikkert. 

Hvem han gir æren for Bruno Fernandes’ mål er åpenbart – altså Bruno selv – mens for Lingards mål trekker han frem Anthony Martial, som hoppet over ballen før den kom frem til Lingard.

– Jeg ville gitt Anthony Martial assisten for Jesses mål for måten han lar ballen gå videre på, som Yorke og Cole.

pogbarre
FIKK DEN MÅLGIVENDE PASNINGEN FOR LINGARDS MÅL: Paul Pogba.
Powered by Labrador CMS