– David er fortsatt verdens beste

Keepersituasjonen ble et naturlig tema på tirsdagens pressekonferanse.

Publisert Sist oppdatert

På tirsdagens pressekonferanse handlet det meste om keeperduellen mellom Dean Henderson og David de Gea.

På spørsmål om lånet til Henderson vil bli forlenget svarer Solskjær følgende:

– Jeg tror det. Det er fortsatt noe papirarbeid som må gjøres. Han har vist at lånet har fungert akkurat som vi ville. 

– Det er en forskjellig jobb å spille for Sheffield United enn det er å spille for Manchester United. Det er to forskjellige roller.

– De to årene han har hatt der har vært bra for ham. Han har fått sjansen til å spille med og mot menn. Som statistikkene viser har han gjort det veldig bra og lærer hele tiden.

LÅNET BLIR FORLENGET: Alt tyder på at Dean Henderson fortsetter i Sheffield United.

– Jeg har sagt det før og jeg tror at han en dag vil bli Englands førstekeeper og Uniteds førstekeeper en dag. Det er opp til han å fortsette å utvikle seg. 

David de Gea burde muligens avverget scoringen til Tottenham i fredagens kamp, men spanjolen har fortsatt Solskjærs tillit.

– David er den beste keeperen i verden. Han har sluppet inn to mål på de siste sju kampene. Han kunne ha reddet denne (scoringen til Tottenham), men han gjør gode redninger og redder ett poeng for oss like etter scoringen.

–  David jobber hardt og han gjør ikke feil som det om og om igjen. For meg så har David jobbet hardt på trening og jeg er veldig fornøyd med arbeidet hans. 

– Jeg snakker selvfølgelig med ham, men han har vært her i ni sesonger og utviklet seg til en voksen keeper, som jeg mener er den beste i verden. Han har hatt noen fantastiske sesonger, og jeg mener at det ikke er dårlig form når du slipper inn to mål på sju kamper.

Powered by Labrador CMS