sonkanerangnick2022

– Om Middlesbrough, Burnley og Wolves kan slå dem, så kan vi også slå dem

Antonio Contes Tottenham vant nylig borte mot Manchester City, men Ralf Rangnick minner om at Spurs i likhet med United har hatt problemer med både Middlesbrough, Burnley og Wolverhampton i 2022.

Publisert Sist oppdatert

På del to av fredagens pressekonferanse snakket Ralf Rangnick litt om Tottenham, og hva United må passe seg for.

Mens City vant 4-1 mot United i byderbyet, så vant Tottenham 3-2 der for bare noen uker siden, og Spurs’ to siste ligakamper (Leeds B og Everton H) endte til sammen 9-0 i London-klubbens favør.

Samtidig minner United-manageren om at Middlesbrough, Wolves og Burnley – alle lag som United også har opplevd trøbbel mot i 2022 – alle vant mot Tottenham.

– [Tottenham] er ikke et lag som det er umulig å slå om vi spiller på vårt beste. Med all respekt: om Middlesbrough, Burnley og Wolverhampton kan slå dem, så kan vi også slå dem på vår egen hjemmebane, og det er dette vi må gjøre. Det er vår jobb i morgen, sa Rangnick.

– De spiller med en bakre treer, og det er en veldig kompakt oppstilling. De er sannsynligvis et av de beste lagene i overgangsspill med Son Heung-min og Harry Kane. Dette må vi være klare over, og forberedt på, slik at vi ikke gir dem de overgangsmulighetene.

Middlesbrough v Tottenham Hotspur: The Emirates FA Cup Fifth Round
GJORDE SOM UNITED: Antonio Contes Tottenham ble slått ut av FA-cupen av Middlesbrough.

Et av valgene Ralf Rangnick må ta når han skal ta ut laget, er hvem som skal spille på høyrebacken: Diogo Dalot eller Aaron Wan-Bissaka?

Da tyskeren ble spurt om konkurransen mellom de to, så avviste han ikke muligheten for at Dalot vil spille enten mot Spurs eller Atlético Madrid.

– Siden vi har en kamp i morgen, og en på tirsdag, så er det selvsagt et alterantiv å spille med Diogo i en av de kampene, sa Rangnick, som også sa at Dalot har trent godt denne uka.

Hørebackduellen
KJEMPER OM HØYREBACKPLASSEN: Diogo Dalot og Aaron Wan-Bissaka. Sistnevnte har vært inne igjen på laget i det siste, men hadde en skuffende kamp mot City.
Powered by Labrador CMS