– United bør grue seg

– Vi er ikke redde for å spille noen steder. I stedet bør andre lag frykte oss, sier Andy Wilkinson, Stokes knallharde forsvarsspiller.

Publisert Sist oppdatert

Riktignok erkjenner Stoke-backen at Manchester United er en ekstra vrien nøtt og at mulighetene for gevinst på Old Trafford er langt mindre enn hvor enn han reiser. Det har han selv fått erfare til gangs.

Manager Tony Pulis har imidlertid lykkes med å innprente viktigheten av knallhardt arbeid. Denne egenskapen er også den fremste årsaken til at Stoke etter hvert har blitt en fryktet motstander.

– Å spille på Old Trafford er noe du drømmer om, men en er nødt til å gjøre sitt beste så snart en kommer utpå matten der. Denne klubben har tatt enorme steg på bare fem år, sier Wilkinson.

Wilkinson mener Pulis’ harde arbeid har resultert i at de stripekledde tungvekterne er kapable til å hamle opp med hvem som helst. Og det har også Staffordshire-laget, som har tatt poeng fra blant andre City og Liverpool, bevist i innledningen av årets sesong.

– Vi er ikke redde for å spille noen steder. I stedet bør andre lag frykte oss. Det er aldri enkelt å spille mot toppklubber, men sjefen vår har sørget for at vi alltid spiller organisert, sier han til Sky Sports.

Han advarer Manchester United mot at det kommer til å smelle godt underveis på lørdag.

– Vi er alltid harde å spille mot – dette fordi vi alltid gir alt vi har.

Stoke ligger på tolvteplass med bare ett tap på sine syv Premier League-kamper.

Powered by Labrador CMS