– United vil ha oss med

Rangers’ administrerende direktør hevder Manchester United ønsker å ha dem med i engelsk Premier League. Svaret fra United er imidlertid et helt annet.

Publisert Sist oppdatert

Debatten har pågått i lang tid: Bør Celtic og Rangers, på grunn av deres dominans i skotsk fotball, flyttes til den engelske serien for å få bedre matching?

Premier League har gjentatte ganger slått fast at de ikke har noen planer om å invitere Glasgow-klubbene sørover. Dét, i tillegg til det faktum at Rangers ble slått konkurs før denne sesongen og degradert til skotsk tredjedivisjon hindrer ikke Charles Green, klubbens administrerende direktør, å ytre sitt ønske om å en dag spille i ligaen over landegrensa.

– Som fotballklubb ville kun Manchester United vært større dersom Rangers var i Premier League. Arsenal har ikke flere fans enn Rangers.. fanbasen er enorm. Jeg tror ikke Premier League er så fiendtlige instilt på det. Det er en generalisering.

– Snakk med Manchester United. De er ikke fiendtlige innstilt til at Rangers skal bli med.

Sky Sports tok imidlertid kontakt også med United, som ga et helt annet svar.

– Vi støtter det ikke i det hele tatt. Vi er imot det. Vårt synspunkt er at det er engelsk Premier League, og det bør stå seg slik, sier talsmann for klubben, Phil Townsend.

Powered by Labrador CMS